Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ













ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ





Ο Παλλαυρεωτικός προέρχεται από εκτός έδρας ήττα και ο Θησέας από εντός έδρας ισοπαλία. Το ματς του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Θησέας με 1-0. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι στον δεύτερο γύρο έχουν τα εξής αποτελέσματα μία νίκη και μία ήττα με τέρματα 3-2. Οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας έχουν φέρει δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Αμφίρροπο παιχνίδι, από δύο ομάδες που ξέρουν να παίρνουν αποτελέσματα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Σπίθα, Πολίτη και ώρα 15:30.






ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ




Τα Γλυκά Νερά κάνουν πρωταθλητισμό για να σωθούν. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνουν για τη νίκη. Ο Σαρωνικός από την άλλη, έχει σωθεί και παίζει για την βαθμοθηρία. Οι γηπεδούχοι από εκτός έδρας ισοπαλία και οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας νίκη. Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Σαρωνικός με 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:30.






ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ




Και οι δύο καίγονται για βαθμούς. Πιο πολύ ο Παθιακάκης που δίνει μάχη σωτηρίας. Όμως και η Μάχη Μαραθώνα θέλει να ανακάμψει για να μην μπει σε περιπέτειες. Και οι δύο προέρχονται από ήττα. Στον πρώτο γύρο νικήτρια ήταν η Μάχη με 2-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:30.






ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Ο Αστέρας με ψυχολογία μετά την είσοδο του στον τελικό του Κυπέλλου και με τον αέρα του πρωτοπόρου και αήττητου, υποδέχεται σήμερα τα Καλύβια που διαθέτουν ποιοτικό ρόστερ και αξιόμαχο. Ενδιαφέρον παιχνίδι από δύο ομάδες που πατούν σταθερά στο χόρτο. Ο Αστέρας ήταν ο νικητής του πρώτου γύρου με 2-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Δελατόλα, Αλεξόπουλο και ώρα 15:30.






ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ




Δύο ομάδες που κοσμούν το πρωτάθλημα μας. Στη δεύτερη θέση με τον Άρη να έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και ψυχολογίας. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη και υποδέχεται την Τριγλία που έχει κάνει βαθύ λίφτινγκ στο ρόστερ του. Δεν παύει όμως να είναι η Τριγλία. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Τριγλία με 1-0. Ενδιαφέρον αγώνας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Πύκνη, Τσελεπίδη και ώρα 15:30.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου