Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ












ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ VS ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ




Οι Νικητές με πιθανή νίκη, θα πάρουν το απόλυτο στον μεταξύ τους αγώνα με τον Αμφιάραο καθώς στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 2-3. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 36 βαθμούς, έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και χωρίς άγχος παίζουν για την συγκομιδή βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι με 20 βαθμούς είναι στην 12η θέση. Σήμερα θα επιδιώξουν το τρίποντο για να πάρουν τη ρεβάνς αλλά και για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Καραθανάση, Μιχαλίτση και ώρα 15:30.





ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ





Τη ρεβάνς θα ζητήσει σήμερα η Δόξα καθώς στον πρώτο γύρο είχε χάσει με 2-1. Με 43 βαθμούς βρίσκεται στην 4η θέση και θέλει το εισιτήριο που θα την ανεβάσει στην Α΄ κατηγορία. Άρα το μόνο αποτέλεσμα που την ενδιαφέρει είναι το τρίποντο. Με πιθανή νίκη ανεβαίνει στην πρώτη θέση. Ο Πρωτέας έχει 31 βαθμούς, έχει εξασφαλίσει την παραμονή του και παίζει για την συγκομιδή βαθμών.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Περδίκη Ι. και ώρα 15:30.






ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ




Ντέρμπι ουραγών. Οι δύο σημερινοί αντίπαλοι παλεύουν για την σωτηρία τους. Βρίσκονται στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού και η βαθμολογική τους διαφορά είναι 1 πόντος. Ο Παμπαιανικός έχει 15 βαθμούς και είναι στην 14η θέση και ο Μαύρος Αετός έχει 14 βαθμούς και είναι στην 15η θέση. Στον αγώνα του πρώτου γύρου είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Καραπιπέρη και ώρα 15:30.






ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ





Ο Γέρακας προέρχεται από ήττα και η Λαυρεωτική από ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι με 37 βαθμούς είναι στην 6η θέση και η Λαυρεωτική με 29 βαθμούς είναι στην 10η θέση. Και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι έχουν εξασφαλίσει την θέση τους στην κατηγορία, παίζουν λοιπόν πιο ελεύθερο ποδόσφαιρο, χωρίς άγχος με σκοπό την βαθμοθηρία. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε λήξει ισόπαλο με 1-1.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Γκούβα, Τσέλιο και ώρα 15:30.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου