Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020

ΓΕΡΑΚΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1-0 (1-0)







Από ένα ημίχρονο οι δύο ομάδες που είχαν την υπεροχή, έχοντας και ευνοϊκό αέρα. Στο 18΄ οι γηπεδούχοι φωνάζουν για πέναλτι, όταν σε φάουλ του Γκόμπλια η μπάλα βρήκε σε χέρι στο τείχος εντός περιοχής. Στο 34΄ είχαμε το 1-0 όταν διαγώνια τριανταπεντάρα μπαλιά του Γκόμπλια βρήκε τον Μυρτάι, ο οποίος πάτησε περιοχή και αντί να σουτάρει πάτησε την μπάλα στον επερχόμενο Ερμάρι, ο οποίος με αριστερό πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μανώλη. Η μπάλα πριν καταλήξει τα δίχτυα βρήκε στη ρίζα της καθέτου δοκού της εστίας.
Στο δεύτερο μέρος η Βουλιαγμένη είχε την υπεροχή, πίεζε για την ισοφάριση, η οποία όμως δεν ήρθε. Ψυχωμένοι οι φιλοξενούμενοι, αλλά ωραία στημένοι οι γηπεδούχοι, η οποίοι έστω και δύσκολα πήραν το τρίποντο.



Διαιτητής του αγώνα Οικονόμου, με βοηθούς τους Γκούγκαρη και Δημόπουλο




ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:





ΓΕΡΑΚΑΣ (Τσέρτος) Αραχωβίτης, Ρέκα, Σαλκιντζής, Ζαρομυτίδης, Παπασωτηρίου, Παπαδόπουλος, Μαρμπαρίγος (75΄ Βασιλείου), Γκόμπλιας (90΄ Φραγκόπουλος), Μίτι, Ερμάρι (88΄ Αλεξανδράκης), Μυρτάι (90΄ Παναγιωτόπουλος)




ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Κατράνας) Μανώλης, Τσίλης, Μπακούρος (46΄ Πουλίδης), Κωστόπουλος, Κουκουνασούλης, Τσακύρης, Mradi, Τσουρούφλης, Σπυρόπουλος (58΄ Πετρίτσης, 78΄ λ.τ Γκάβας), Μπίνας, Κουσιάκης





Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου