Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

ΝΙΚΟΣ ΓΚΡΙΜΕΚΗΣ "ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"

 









Ο ακραίος αμυντικός άσσος της Μαρκο Νίκος Γκριμέκης, μας καταθέτει τους προβληματισμούς του για την κατάσταση που επικρατεί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.



"Έχει διακοπεί το πρωτάθλημα με συνέπεια παίκτες που έχουν έρθει από την επάρχία να έχουν επιστρέψει στον τόπο τους κι αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τις ομάδες. Επίσης, η επάνοδος μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις παραμένει άγνωστη. Ακόμη, αναρωτιώμαστε τι θα γίνει αν επιστρέψουμε, θα υπάρξει χρόνος για την αποπεράτωση του πρωταθλήματος; Και πως θα παίζουμε. Δευτέρα, Τετάρτη και Κυριακή; Δεν γίνεται αυτό με τίποτα. Επιπλέον θα χρειαστεί να δοθεί ένα χρονικό διάστημα πριν την έναρξη για να μπορέσουν οι ομάδες να κάνουν μία μίνι προετοιμασία. Δεν φτάνει το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που έχουμε πάρει.

 Αυτό απλώς βοηθάει να υπάρχει ένας ικανοποιητικός βαθμός στην φυσική κατάσταση. Χρονικά, όπως είναι γνωστό, στις γιορτές Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά η κατάσταση στο πρωτάθλημα σε ποσοστό ογδόντα τοις εκατό, έχει διαμορφωθεί. Έχουν ξεχωρίσει οι ομάδες της κορυφής και της ουράς. Αυτό βέβαια θα συνέβαινε εάν δεν είχε έρθει η διακόπη του πρωταθλήματος. Ας ελπίσουμε να υπάρξει σύντομα ένα τέλος σε αυτό το πρωτόγνωρο γεγονός και να επιστρέψουμε όλοι υγιείς στα γήπεδα".






Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου