Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ

 




Ο σύνδεσμος παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου διοργάνωσε χθες έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, για να τιμήσει τον επίτιμο πρόεδρο του Άγιο μητροπολίτη Σμύρνης Χρυσόστομο και την ανάμνηση της Μικρασιατικής καταστροφής. Αρωγός του φιλικού δεν μπορούσε να ήταν παρά μόνο ο Απόλλων Σμύρνης, η δεύτερη ομάδα της αλησμόνητης Μικρασιατικής πόλης.




Πριν την εκδήλωση έγιναν βραβεύσεις σε ανθρώπους που συνδράμουν, στον να κρατείται άσβεστη η ιδέα που λέγεται Πανιώνιος. Ρίγη συγκίνησης, δημιουργήθηκαν όταν ο πρόεδρος των Παλαίμαχων Δημήτρης Χριστοδούλου απένειμε τιμητική πλακέτα, με ανάγλυφη την εικόνα της Παναγίας, στον εκπρόσωπο του μητροπολίτη κ.κ Συμεών πατέρα Κωνσταντίνο. Ο μητροπολίτης Συμεών όπως τόνισε, ο πρόεδρος Δημήτρης Χριστοδούλου τιμήθηκε για το πολυδιάστατο έργο του. Για την κοινωνική του προσφορά, για το συγγραφικό του έργο και την αγάπη του προς τον Πανιώνιο.



Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι επικράτησαν επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1. Το σκορ δεν έχει καμία σημασία, όσο σημασία είχε να βλέπεις τους μεγάλους άσσους του παρελθόντος να παίζουν και να χαίρονται σαν μικρά παιδιά.



Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς οι φίλαθλοι έφεραν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυροπαθείς της Βόρειας Εύβοιας.

Η βραδιά έκλεισε με την ευχή του προέδρου Δημήτρη Χριστοδούλου, να βρεθεί ένας δεύτερος Χρυσόστομος για να βγάλει τον Πανιώνιο από τα δύσκολα. 

Η είδηση της εκδήλωσης. Οι βετεράνοι του Πανιωνίου αγόρασαν τρόφιμα και παρέδωσαν σε πολύτεκνη οικογένεια της Νέας Σμύρνης με έξι παιδιά στην μνήμη του Γιάννη Μαντζουράνη του γνωστού "εθνικάρα" που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, αντί στεφάνου.




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

φωτογραφίες panionianea.gr


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου