Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

 



Σας ενημερώνουμε ότι από την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 τα Δελτία Πιστοποίησης Προπονητών θα εκδίδονται αποκλειστικά και μόνο με ηλεκτρονική μορφή.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την έκδοση της πιστοποίησης είναι:

Αίτηση του σωματείου

Ταυτότητα προπονητή UEFA σε ισχύ

Μία έγχρωμη φωτογραφία

Πράξη συναίνεσης αξιωματούχου (υπόδειγμα υπάρχει στο site της ΕΠΣΑΝΑ στη στήλη έντυπα)

Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599 ότι ο ενδιαφερόμενος δεν εμπίπτει στα κωλύματα τα προβλεπόμενα εκ του καταστατικού της ΕΠΟ, αποδέχεται ανεπιφύλακτα τις διατάξεις του κανονισμού προπονητών του καταστατικού και των κανονισμών της ΕΠΟ

Βεβαίωση μέλους σε Σύνδεσμο προπονητών περιόδου 2021-2022

Αποδεικτικό κατάθεσης παράβολου 75 ευρώ στον λογαριασμό της Ένωσης στην τράπεζα Πειραιώς (GR2701720800005078022777201)

Προπονητές που παραμένουν στο ίδιο σωματείο και είχαν εκδώσει δελτίο πιστοποίησης προπονητή ισχύος έως 30/06/2021 χωρίς παράβολο 

Προπονητές που άλλαξαν σωματείο και είχαν εκδώσει πιστοποίησης προπονητή ισχύος έως 30/06/2021 παράβολο 30 ευρώ


Ιδιαίτερη σημασία για την ομαλή (και με ορθό τρόπο) διεξαγωγή της διαδικασίας για την συλλογή από την Ένωση των κατάλληλων εγγράφων/δικαιολογητικών που αφορούν την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή 2021-2022, έχουν τα ακόλουθα:

Ως "θέμα" του "εισερχόμενου mail" από το Ποδοσφαιρικό Σωματείο προς την ΕΠΣΑΝΑ με τα απαραίτητα έγγραφα/δικαιολογητικά για την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή, θα αναγράφεται: Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή/Επωνυμία Σωματείου/Επώνυμο-Όνομα Προπονητή

Το κάθε έγγραφο/δικαιολογητικό να μετατρέπεται ξεχωριστά σε μορφή PDF, η δε φωτογραφία του Προπονητή να είναι σε μορφή JPG. Αν ένα έγγραφο/δικαιολογητικό αποτελείται πέραν της μιας σελίδας (για παράδειγμα ένα πολυσέλιδο ιδιωτικό συμφωνητικό), να μετατρέπεται ολόκληρο το έγγραφο σε ΕΝΑ αρχείο PDF και ΟΧΙ η κάθε μία του σελίδα ξεχωριστά. Στο σύνολο τους θα πρέπει να αποσταλούν όλα τα έγγραφα ως ψηφιακά αρχεία μορφής PDF και ένα ψηφιακό αρχείο (η φωτογραφία του Προπονητή), σε μορφή JPG (προκειμένου για να τοποθετηθεί ψηφιακά στο Δελτίο Πιστοποίησης, να μπορεί να δεχθεί την κατάλληλη επεξεργασία). [σημειώνουμε πως η φωτογραφία του εκάστοτε Προπονητή θα πρέπει να είναι έγχρωμη, να έχει καλή ευκρίνεια, να μην έχει σημάδια από σφραγίδες άλλων υπηρεσιών, να έχει λευκό φόντο και γενικότερα να είναι σύμφωνη με τις προδιαγραφές των φωτογραφιών ταυτότητας/διαβατηρίου.

Για κάθε Προπονητή/Βοηθό Προπονητή/Προπονητή Τερματοφυλάκων/Προπονητή Φυσικής Κατάστασης ενός Ποδοσφαιρικού Σωματείου, πρέπει να δημιουργείται και να αποστέλλεται από το Ποδοσφαιρικό Σωματείο ΕΝΑ email που να περιλαμβάνει συγκεντρωμένα ΟΛΑ τα δικαιολογητικά που αφορούν την έκδοση Δελτίου Πιστοποίησης του Προπονητή του.

Τα έγγραφα/δικαιολογητικά (PDF/JPG) να μην έχουν μακροσκελή τίτλο, αλλά συνοπτικά την αντίστοιχη προς το περιεχόμενο τους ονομασία (π.χ Υπεύθυνη Δήλωση Προπονητή/Πράξη Συναίνεσης Προπονητή/Παράβολο Προπονητή κλπ).

Όλα συγκεντρωμένα τα έγγραφα/δικαιολογητικά (PDF/JPG) που συγκροτούν τον φάκελο για την έκδοση του Δελτίο Πιστοποίησης Προπονητή, πρέπει να επισυνάπτονται και να αποστέλλονται από το επίσημα καταχωρημένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email) του Ποδοσφαιρικού Σωματείου που απαιτεί την έκδοση την έκδοση του Δελτίου Πιστοποίησης Προπονητή.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου