Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2021

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ "ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ"

 




Ο τεχνικός του Κεραυνού Κερατέας Γιώργος Δημητρόπουλος μετά την πρόκριση της ομάδας του επί του Αχαρναϊκου, σε δήλωση του τόνισε τα εξής:




"Αυτά τα παιδιά που χτες είδατε να παίρνουν μια μεγάλη νίκη πρόκριση επί ενός ιστορικού αντιπάλου, από το καλοκαίρι έχουν δώσει απαντήσεις μέσα στο γήπεδο σε κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο που έχει προκύψει. Είναι τα ίδια παιδιά που όντας ποδοσφαιριστές Α΄ κατηγορίας, αποφάσισαν να παίξουν στην Γ΄ κατηγορία για να επανέλθει η ομάδα της ψυχής τους υγιής και εύρωστη στο σαλόνι της Ανατολικής Αττικής υπό την καθοδήγηση της διοίκησης Ελευθερίου και του νυν τεχνικού Διευθυντή και τότε προπονητή κου Σπύρου Κοντού. 

Αυτά τα παιδιά και όλοι μαζί οι συμπαίκτες τους έχουν δουλέψει εξ αρχής με επαγγελματισμό . Δεν τους έχουν καταβάλλει οι σοβαροί τραυματισμοί από κατάγματα που προέκυψαν στην προετοιμασία, και έχουν βγει νικητές στα παιχνίδια είτε με καθαρά σκορ από την αρχή ενός αγώνα, είτε με ανατροπές στο τελευταίο δευτερόλεπτο, είτε με ανατροπές στο Β’ ημίχρονο, είτε με ανατροπές στα τελευταία λεπτά-ακόμη και με παίκτη λιγότερο! Κι όμως ανταπεξήλθαν στο ακέραιο προσπαθώντας μέχρι τέλους, δείχνοντας ότι όλοι μαζί διαθέτουν την απαραίτητη προσωπικότητα καθώς έχουν πετύχει σπουδαία πράγματα και έχουν θέσει τις βάσεις για ακόμη σπουδαιότερα στο μέλλον. Σίγουρα δεν έχει κριθεί τίποτα Νοέμβριο μηνά και δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός, σε αυτή την προσπάθεια, όμως το σίγουρο είναι πώς θα είμαστε όλοι μαζί, παίκτες, κόσμος προπονητές και διοίκηση. Δεν υπάρχει κανένα είδος διαχωρισμού των ποδοσφαιριστών αναμεσά σε βασικούς και αναπληρωματικούς. Όλοι έχουν αποδείξει ότι έχουν θέση στο ρόστερ, δεν περισσεύει κάνεις σε αυτή την προσπάθεια αντίθετα όλοι μηδενός εξαιρουμένου είναι χρήσιμοι και πολύτιμοι με τον σύλλογο πάνω από όλους.»

Πράγματι όταν αγωνίζεσαι με τον ίδιο ρυθμό και πάθος επί ενενήντα λεπτά, όταν έχεις αλληλοκαλύψεις, όταν βγάζεις αυτοματισμούς, όταν πρεσάρεις σε όλο το μήκος και το πλάτος του γηπέδου, όταν έχεις θράσος και τσαμπουκά στο παιχνίδι σου, όταν έχεις υγιή αποδυτήρια, διοίκηση πανταχού παρούσα και τέλος όταν βλέπεις ένα κουβάρι από παίκτες πάγκο και εξέδρα να σχηματίζεται στην επίτευξη ενός γκολ, τότε βλέπεις την Κερατέα. Τον Κεραυνό που απαντάει αγωνιστικά, καθαρά και αθλητικά σε κάθε μορφής καλοπροαίρετο ή μη σενάριο. Αυτά τα παιδιά είναι αντάξια της ιστορίας της ομάδας. Είναι άξιοι διάδοχοι των προηγούμενων ποδοσφαιρικών γενιών. Έχουν DNA πρωταθλητή, γιατί είναι γεννημένοι πρωταγωνιστές και το αποδεικνύουν! Κάθε χρόνο και ψηλότερα!"


 Δικό μας σχόλιο: Όταν ακούς προπονητή να προβάλλει τους παίκτες του μένοντας στην άκρη, τότε εκείνος διδάσκει και η συμπεριφορά του πρέπει να είναι αντικείμενο επιμορφωτικού σεμιναρίου ψυχολογίας και προπονητικής.



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


φωτογραφία Γιάννης Καφαντάρης

Stray Cat Sports


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου