Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 





ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ


Ο Πρωτέας ξεκούραστος από το ρεπό του, αντιμετωπίζει σήμερα στην Παλαιά Φώκαια τον Γέρακα που έρχεται από εντός έδρας ήττα. Οι γηπεδούχοι σε τρεις αγώνες εντός έχουν φέρει και τα τρία αποτελέσματα, μία ήττα, μία ισοπαλία και μία νίκη με τέρματα 2-3. Οι φιλοξενούμενοι με 13 βαθμούς βρίσκονται στην πρώτη τριάδα και εκτός έχουν τρείς νίκες και μία ήττα με τέρματα 2-5.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Παλαιάς Φώκαιας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τρασανίδη και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Η Λαυρεωτική με εντός έδρας νίκη επί του Γέρακα και προερχόμενη από λευκή ισοπαλία την 8η αγωνιστική, έχει δυο στα δύο θετικά αποτελέσματα, που την ανέβασαν στην 8η θέση. Στο γήπεδο της έχει φέρει μία ήττα και δύο νίκες. Σήμερα στο Ραφιάς υποδέχεται την Δροσιά που προέρχεται από εντός έδρας τρίποντο. Οι φιλοξενούμενοι με δύο νίκες και μία ισοπαλία, είναι αήττητοι εκτός έδρας.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου