Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2ος όμιλος)

 




ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ


Στον Γέρακα η Ατλαντίς υποδέχεται τη Μάχη που την έχει νικήσει στον πρώτο γύρο με 3-2. Θα επιδιώξει λοιπόν να πάρει τη ρεβάνς, από μία Μάχη δείχνει να βρίσκεται σε κάμψη. Οι γηπεδούχοι έχουν και την κούραση του κυπέλλου να διαχειριστούν.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.




ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ


Ματς από δύο αντιπάλους που βρίσκονται σε αγωνιστική φόρμα. Οι Ραφηνιώτες με ατού την έδρα θα επιδιώξουν να πάρουν τη ρεβάνς, αλλά και για να μείνουν σε απόσταση αναπνοής από την Μαρκο. Τα Καλύβια στο  πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με σκορ 2-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Σοφιά, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.



ΣΤΑΜΑΤΑ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ


Αντίπαλοι με τους ίδιους στόχους. Ίδιες ομάδες που κτυπούν τα ματς. Κλειστό αναμένεται το παιχνίδι, καθώς και οι δύο θα επιδιώξουν να μην χαθεί το ματς. Στον πρώτο γύρο οι δύο σημερινοί αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Σταμάτας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Καραθανάση, Κωστάκη και ώρα 15:00.



ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ


Ο Άρης βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Η Άνοιξη με το νεανικό σύνολο χτυπά όσο μπορεί το κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα δυναμικής του αντιπάλου. Ο Άρης είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο με σκορ 7-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης "Γ. Κυριάκης", με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Τσιμενίδη, Κορωνιά και ώρα 15:00.


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου