Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 0-2 (0-1)

 



Με νίκη ξεκίνησε τον δεύτερο γύρο ο Κεραυνός Κερατέας κουβαλώντας το απόλυτο των βαθμών του πρώτου γύρου. Δύσκολες οι καιρικές συνθήκες με τον άνεμο να αγγίζει τα εννιά μποφόρ. 



Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η πρωτοπόρος Κερατέα, πέρασε από το Λαύριο επικρατώντας καθαρά επί της Λαυρεωτικής με 2-0. Στο 35΄ παίζοντας το ένα δύο Μαυροθαλασσίτης και Κασπίρης, ο τελευταίος με πλασέ, έκανε το 0-1 βάζοντας την ομάδα του οδηγό στο σκορ. 



Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 65΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μαγγανά Χ. από τον Σκούρτη. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κασπίρης διαμορφώνοντας το τελικό 0-2. Στο 70΄ ο Κεραυνός είχε δοκάρι με τον Μαυροθαλασσίτη.


Διαιτητής του αγώνα Πανούτσος, με βοηθούς τους Γκούβα, Τσελεπίδη.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ (Παπακωνσταντίνου) Σκούρτης, Μαλατάνος, Σπυρόπουλος, Μαχμουτλάρι, Mucaj (88΄ Κουιμτζής), Κωνσταντινίδης, Φλέσσας (86΄ Στουραϊτης), Σκορδής, Παπαγεωργίου, Δρούγκας (70΄  Χαμόλι), Δερμανούτσος


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Σκαλαίος, Ζυγούρης (89΄ Ζώης), Δανιήλ, Βαγγέλι Ν. (73΄ Βαγγέλι Π.), Μαντζιώκας, Δαρδαμάνης, Κατσίκης, Μαυροθαλασσίτης (89΄ Κρητικός), Μαγγανάς Β. (85΄ Ζώης), Κασπίρης (67΄Μαστροκώστας), Μαγγανάς Χ.



Πέγκυ Παρίση

peggyparisi@outlook.com


φωτογραφίες Αργύρης Πουλάκης

gipedaanatolikisattikis.blogspot.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου