Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ-ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 1-1 (0-0)

 





Ισόπαλο έληξε το ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑΝΑ μεταξύ Άρη Βούλας και Τριγλία Ραφήνας με σκορ 1-1. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι που πήγε στη δύναμη και που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων έως το τελευταίο λεπτό, όπου επιφύλασσε εκπλήξεις. 

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι στο δεύτερο μέρος έπαιξαν με ένα παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Κριλής στο 47΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η αποβολή είχε σαν συνέπεια να υπάρχει κλειστός χαρακτήρας παιξίματος για τον Άρη και με υπομονή αναζητούσε την ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Κάτι που κατάφερε στο 90΄ με τον Romano 1-0. Στην φάση του γκολ αποβλήθηκε ο σκόρερ γιατί έβγαλε την φανέλα του στους πανηγυρισμούς. 

Η αντίδραση της Τριγλίας ήταν άμεση και στο 93΄ με τον Βίλα ισοφάρισε το σκορ 1-1 κι έτσι πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας. Στους πανηγυρισμούς του γκολ αποβλήθηκε ο Δελαπόρτας με δεύτερη κίτρινη (93') για τους φιλοξενούμενους. Είχε προηγηθεί η αποβολή του Γερώνυμου στο 88΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για την Τριγλία.


Διαιτητής του αγώνα Αρφάνης, με βοηθούς τους Κάλλη και Κουλοχέρη.


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Προβίδας, Ατματσίδης, Resuli, Gjura, Αφράτηςη, Κλής, Μπρής (83΄ Ηλιάδης), Φουκαράς, Μιραφιόρι (62΄ Φωστέρης), Romano, Κριλής


ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Παπακωστούλης) Συράκας, Τζίτζης (45΄ Δελαπόρτας), Παπαδιονυσίου, Μεϊμαρόγλου, Τσούκας, Καραγιάννης (76΄ Καρκασίνας), Παπάζογλου, Νταή, Τσούκας, Βίλα, Γερώνυμος



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου