Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 2-1 (1-0)

 




Η Αγία Μαρίνα έμελλε να είναι η στάση για το αήττητο του Παλληνιακού, καθώς σήμερα ηττήθηκε από τον Θησέα με 2-1. 

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος όπου ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ στο 28΄ όταν ο Ραπτογιάννης με σουτ έκανε το 1-0. 

Στο δεύτερο μέρος ο Παλληνιακός ανέβασε στροφές. Οι γηπεδούχοι έδωσαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και έπαιζαν στην κόντρα επίθεση. Στο 72΄ οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλό τετ α τετ και την ευκαιρία να κάνουν το 1-1. Στο 74΄ ο Ραπτογιάννης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον τερματοφύλακα Μπαλασάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπασωτηρίου διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του 2-0. Ο Παλληνιακός αντέδρασε και κατάφερε στο 88΄ να μειώσει το σκορ σε 2-1 με γκολ του νεοεισερχόμενου στο παιχνίδι Μπεγλεκτσή. 



Διαιτητής του αγώνα Μπερέτας, με βοηθούς τους Μπουξμπάουμ και Αλεξοπούλου.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Τσέλιος) Βοτσίδης, Καχόπουλος, Βεϊζάι, Βούσουλας, Παπασωτηρίου, Αζάλ, Τσέλιος, Ανδριάς (53΄ Βασιλαράς), Μαστρογιαννούδης (82΄ Ζιάγκος), Νικηφοράκης, Ραπτογιάννης



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Χριστοφιλέας) Μπαλασάκης, Ντάλλας, Βλάχος, Ελ Γκαμάλ, Γαληνάκης (67΄ Sehitaj), Δημογιάννης Χ., Κασάπης, Τρυφιάτης (78΄ Μπεγλεκτσής), Κυριόπουλος, Καραμπιέτ, Καλτσάς (90΄ Σταμούλης)


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου