Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 



Τελευταία αγωνιστική του 2021


ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΝΟΙΞΗ


Απέδρασαν από το Μενίδι με τον βαθμό της ισοπαλίας τα Γλυκά Νερά και ευελπιστούν σήμερα στην έδρα τους να κλείσουν νικηφόρα την χρονιά. Η Άνοιξη έρχεται από νίκη και θα προσπαθήσει να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Στο ματς του πρώτου γύρου οι γηπεδούχοι είχαν φύγει νικητές με σκορ 0-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Παπαποστόλου και βοηθούς τους Πύκνη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ


Αχιλλέα και Κρυονέρι έχει να αντιμετωπίσει ο Παλλαυρεωτικός πριν παίξει με τον πρωτοπόρο Παλληνιακό. Σήμερα με τον ουραγό Αχιλλέα και με ατού την έδρα, η νίκη είναι μονόδρομος. Στον Κόκκινο Μύλο οι γηπεδούχοι είχαν κάνει την πρώτη τους νίκη με σκορ 0-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Ζήσιο Ντούρο και βοηθούς τους Τσέλιο, Σοφιά και ώρα 15:00.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Η έδρα και το θέλω των νεαρών του Γιάννη Τσέλιου θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την άλλη ο Παλληνιακός συγκεντρώνει βαθμούς για τα play off και βλέπει το κάθε ματς ως ευκαιρία βαθμοθηρίας. Γειτονική αναμέτρηση που θα φέρει κόσμο στην Αγία Μαρίνα. Με σκορ 3-2 οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει στον πρώτο γύρο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ


Μονομαχία από δύο ίδιες ομάδες και άμεσα ανταγωνιστές στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Ο Σαρωνικός υποδέχεται το Κρυονέρι που προέρχεται από ήττα. Ματς με την σκοπιμότητα σε πρώτο πλάνο. Το Κρυονέρι ήταν νικητής στον πρώτο γύρο με 3-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Καραθανάση, Γουρνιά και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου