Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2ος όμιλος)

 




Τελευταία αγωνιστική του 2021


ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΣΤΑΜΑΤΑ


Η Μάχη ζητάει το τρίποντο ψυχολογίας και θα επιδιώξει να το πάρει για να κάνει επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, η Σταμάτα προέρχεται από ευρεία νίκη και θα επιδιώξει νικηφόρο αποτέλεσμα. Αναμένεται κλειστού χαρακτήρα συνάντηση που σίγουρα θα έχει σκοπιμότητα. Στον πρώτο γύρο οι δύο αντίπαλοι είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 1-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γραμματικού, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Ξουρίδα, Παπαδιώτη και ώρα 15:00.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ


Ο Παθιακάκης προέρχεται από ήττα και η Ατλαντίς από νίκη. Οι γηπεδούχοι έχουν 17 βαθμούς και οι φιλοξενούμενοι 19, επομένως η βαθμολογική τους διαφορά είναι στους 2 βαθμούς. Την ρεβανς του πρώτου γύρου  θα ζητήσει ο Παθιακάκης και από την άλλη το εξάποντο θα ζητήσει η Ατλαντίς. Ενδιαφέρον ματς ως προς την διαχείριση του. Με 2-1 είχε κερδίσει η Ατλαντίδα στον πρώτο γύρο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Αλεξόπουλο, Σπίθα και ώρα 15:00.



ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΜΑΡΚΟ


Να φύγει από την Άνοιξη κερδισμένη θέλει η πρωτοπόρος Μαρκο, διότι θα θέλει να επωφεληθεί από την αναμέτρηση Βούλα-Τριγλία. Η Δόξα έχει να αντιμετωπίσει την Μαρκο και σίγουρα δεν θα επιχειρήσει κατά μέτωπο επίθεση, αλλά θα επιδιώξει τον ασφαλή δρόμο της αντεπίθεσης. Στον πρώτο γύρο στα Καλύβια οι φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με 4-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης "Γ. Κυριάκης", με διαιτητή τον Τσιμενίδη και βοηθούς τους Κωστάκη, Τρασανίδη και ώρα 15:00.



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


Το ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο. Η Βούλα δεν έχει περιθώριο άλλης απώλειας γιατί θα μείνει πίσω στην βαθμολογία. Για αυτήν μονόδρομος η νίκη έστω και με μισό γκολ. Η Τριγλία θέλει να περάσει αλώβητη από μία καυτή έδρα και από έναν αντίπαλο που καίγεται για την νίκη. Η διαχείριση του ματς βρίσκεται στα χέρια των κόουτς. Στην Ραφήνα για τον αγώνα του πρώτου γύροι οι φιλοξενούμενοι είχαν νικήσει με 2-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Κάλλη, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.




www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου