Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 




Τελευταία αγωνιστική του 2021


ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ


Ο Γέρακας προέρχεται από εντός έδρας νίκη και σήμερα ξανά στο γήπεδο του υποδέχεται την Νίκη Δροσιάς που έρχεται από εκτός έδρας ήττα. Στην έναρξη του δεύτερου γύρου βρίσκουμε του δύο σημερινούς αντιπάλους να ισοβαθμούν με 16 βαθμούς. Εντός έδρας οι γηπεδούχοι έχουν δύο νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι σε πέντε αγώνες εκτός έχουν τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στον πρώτο γύρο ο Γέρακας ήταν νικητής με σκορ 0-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Βλαχόπουλο, Μουλόπουλο και ώρα 15:00.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ


Ο Ολυμπιακός Βάρης προέρχεται από εντός έδρας νίκη και σε πέντε αγώνες στο γήπεδο του έχει μία ήττα και τέσσερις νίκες. Σήμερα φιλοξενεί την Βουλιαγμένη που έρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία και είναι η δεύτερη συνεχόμενη έξοδος της. Με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες, είναι αήττητη εκτός έδρας. Στον πρώτο γύρο δεν υπήρχε νικητής στον μεταξύ τους αγώνα, καθώς είχαν έρθει ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Σταύρου και βοηθούς τους Μακρή, Χριστοδούλου και ώρα 15:00.




ΑΥΛΩΝΑΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ


Τον νικητή στην μεταξύ τους αναμέτρηση θα ψάξουν οι σημερινοί αντίπαλοι, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με σκορ 1-1. Ο Αυλώνας προέρχεται από εντός έδρας ήττα και ο Παμπαιανικός από ρεπό. Οι γηπεδούχοι εντός έχουν φέρει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι σε πέντε αγώνες εκτός έχουν φέρει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Συκάμινου, με διαιτητή τον Σιμιτζή και βοηθούς του  Μαραγκού, Γκάλιο και ώρα 15:00.


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου