Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 



Τέλος του β΄ γύρου


ΚΡΥΟΝΕΡΙ VS ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ


Την μοναδική του νίκη στο πρωτάθλημα με σκορ 3-2 είχε πετύχει ο Αχιλλέας με αντίπαλο το Κρυονέρι, που αντιμετωπίζει σήμερα. Από ρεπό προέρχονται οι γηπεδούχοι και από εκτός έδρας νίκη οι φιλοξενούμενοι.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κρυονερίου, με διαιτητή τον Κουτρομάνο και βοηθούς τους Μακρή, Δελατόλα και ώρα 15:00.



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ


Το ντέρμπι του 1ου ομίλου, που θα κλείσει την Α΄ φάση του πρωταθλήματος. Και οι δύο αντίπαλοι έχουν μπει στο γκρουπ διεκδίκησης της ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Στον Άγιο Στέφανο είχε περάσει νικηφόρα ο Παλληνιακός με σκορ 2-4.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Παλλήνης, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Σπίθα και ώρα 15:00.



ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΑΝΟΙΞΗ


Στο τελευταίο ματς για τον 1ο όμιλο, ο Θησέας που προέρχεται από εκτός έδρας ήττα, αντιμετωπίζει την Άνοιξη που έρχεται και αυτή από εντός έδρας ήττα. Σήμερα οι δύο αντίπαλοι να αναζητήσουν τον μεταξύ τους νικητή, καθώς στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με 1-1. Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν τη νίκη για να αποδείξουν στον σημερινό τους αντίπαλο, που ήταν συνυποψήφιος τους, ότι δίκαια πέρασαν στον όμιλο των play off.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Τσελεπίδη, Πολυχρονιάδη και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ


Ο Παλλαυρεωτικός προέρχεται από νίκη και με ψυχολογία αναμένει τα Γλυκά Νερά. Στον πρώτο γύρο ήταν ο νικητής καθώς είχε επικρατήσει με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον στον όμιλο των paly off και ο φετινός τους στόχος έχει επιτευχθεί.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τρασανίδη, Κορωνιά και ώρα 15:00.




ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ



Ο αγώνας αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων covid-19 στην φιλοξενούμενη ομάδα.


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου