Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2ος όμιλος)

 




Τέλος του β΄ γύρου


ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ


Ο Παθιακάκης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες και πηγαίνει στη Βούλα να αντιμετωπίσει τον Άρη. Οι γηπεδούχοι έρχονται από εκτός έδρας νίκη. Ωραίο παιχνίδι και ανοιχτό αναμένεται. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Βούλα με 0-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Βούλας, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Καραθανάση, Ραπτόπουλο και ώρα 15:00.



ΔΟΞΑ ΑΝΟΙΞΗΣ VS ΚΟΡΩΠΙ


Από ήττα προέρχονται και οι δύο σημερινοί αντίπαλοι, που καλούνται σήμερα να παίξουν τον τελευταία αγώνα του δεύτερου γύρου, για να οδηγηθούν στον όμιλο των play out. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει το Κορωπί με 3-2. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Άνοιξης "Γ. Κυριάκης", με διαιτητή τον Σπαράγγη και βοηθούς τους Μιχαλίτση, Μουλόπουλο και ώρα 15:00.



ΜΑΡΚΟ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ


Το πιο ενδιαφέρον ματς για την αυλαία του 2ου ομίλου, ανάμεσα σε δύο ομάδες που πέτυχαν τον φετινό τους στόχο. Η Μαρκο στο ουδέτερο της Λούτσας και με νέο προπονητή, υποδέχεται το ανταγωνιστική σύνολο της Ατλαντίδας. Στο ματς του πρώτου γύρου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει με 3-0. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα φέρει κόσμο στο γήπεδο. Και οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από ήττα. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αρτέμιδας, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γκούβα, Αλεξοπούλου και ώρα 15:00.



ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ


Η πρωτοπόρος Τριγλία πηγαίνει σήμερα στο Γραμματικό να αντιμετωπίσει την Μάχη. Πιο ποιοτική και έμπειρη θα προσπαθήσει να κλείσει νικηφόρα την φετινή πορεία της στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από ισοπαλία και παίζουν για την ιστορία τους και το πρεστίζ του αγώνα. Στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι με 2-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γραμματικού, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Χριστοδούλου, Καστρινάκη και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου