Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

PRE GAME Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (1ος όμιλος)

 




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ


Τα Γλυκά Νερά είναι αδιάφορα βαθμολογικά και ο Σαρωνικός θέλει να μαζέψει βαθμούς για να ανέβει βαθμολογικά. Στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει οι φιλοξενούμενοι με 2-0 στην Ανάβυσσο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Ξουρίδα, Σοφιά και ώρα 15:00.



ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ


Και με ισοπαλία "βολεύεται" ο Θησέας και κλειδώνει την είσοδο του στα play off. Ως προς αυτόν τον σκοπό θα κινηθεί σήμερα στο Μενίδι απέναντι στον Αχαρναϊκό που τον υποδέχεται. Ενδιαφέρουσα συνάντηση. Ο γηπεδούχος ήταν νικητής στον πρώτο γύρο με 1-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αχαρνών, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Γκούβα, Κουλοχέρη και ώρα 15:00.



ΑΝΟΙΞΗ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ


Μόνο τη νίκη ζητάει απόψε η Άνοιξη για να μείνει σε τροχιά ομίλου, σε συνδυασμό όμως με το αποτέλεσμα του αγώνα του Θησέα. Ο πρωτοπόρος Παλληνιακός είναι το εμπόδιο που καλείται να υπερβεί. Στον πρώτο γύρο είχαν έρθει ισόπαλοι με 1-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Άνοιξης "Γ. Κυριάκης", με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Κάλλη, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.



ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΚΡΥΝΕΡΙ


Ισόπαλοι χωρίς σκορ ήταν στο ματς του πρώτου γύρου οι δύο σημερινοί αντίπαλοι. Σήμερα στο Μπογιάτι ο Ολυμπιακός που έχει μπει στα play off και το Κρυονέρι στα play out συναντώνται, σε ένα γειτονικό ματς. 

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Αγίου Στεφάνου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Καραθανάση, Τζαφόλια Δ. και ώρα 15:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου