Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 





ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ


Από εκτός έδρας τρίποντο προέρχεται ο Ολυμπιακός Βάρης και η Λαυρεωτική έρχεται ξεκούραστη από το ρεπό της και με δύο συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα. Οι γηπεδούχοι εντός έδρας έχουν τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Οι φιλοξενούμενοι σε έξι αγώνες εκτός, έχουν φέρει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει η Λαυρεωτική με 2-0 στο Λαύριο.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Βάρης, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τσέλιο, Κωστάκη και ώρα 15:00.




ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ


Από εκτός έδρας ήττα προέρχεται ο Γέρακας και από εντός έδρας νίκη ο Παμπαιανικός. Οι γηπεδούχοι στην έδρα τους έχουν φέρει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Οι φιλοξενούμενοι σε επτά αγώνες εκτός, έχουν μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Νικητής του πρώτου γύρου ήταν ο Γέρακας με σκορ 0-2 στην Παιανία.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Γέρακα, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Πύκνη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.



ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ


Από εκτός έδρας ήττα προέρχεται ο Μαύρος Αετός και εντός έδρας έχει δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Σήμερα φιλοξενεί στο Πολυδένδρι τον πρωτοπόρο της κατηγορίας Κεραυνό Κερατέας που έρχεται από δεκατέσσερις συνεχόμενες νίκες, έχοντας το απόλυτο των 42 βαθμών. Οι φιλοξενούμενοι σε επτά εξόδους έχουν να επιδείξουν επτά νίκες. Νικητής του πρώτου γύρου ήταν ο Κεραυνός με σκορ 1-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Μακρή και ώρα 15:00.


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου