Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ-ΜΑΡΚΟ 0-2 (0-1)

 




Χωρίς να εντυπωσιάσει η Μαρκο πήρε το δεύτερο τρίποντο της στο πλαίσιο των Play Off, απέναντι στα ψυχωμένα Καλύβια που είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος να πετύχουν γκολ.

Στο 8΄ ο Πασκάλι σε κατά μέτωπο επίθεση βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Καραστέργιο. Το πλασέ του όμως προσέκρουσε στο σώμα του τερματοφύλακα και κατέληξε κόρνερ. Στο 14΄ έφυγε ταχύτατα από δεξιά ο Δημητρόπουλος κι έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι της εστίας των Καλυβίων, βρίσκοντας τον Σουλελέ που με κεφαλιά παραβίασε την εστία του Γκόλφη, γράφοντας το 0-1. Στο 32΄ ο Καραστέργιος με ανάποδο χέρι έδιωξε σε κόρνερ, σουτ του Μπότη που πήγαινε στο αριστερό γάμα της εστίας του. 



Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου και στην εκπνοή του αγώνα στο 90΄ ο Σαχσανίδης έπιασε κεφαλιά, απέκρουσε ο Γκόλφης, αλλά έγινε κάτοχος της μπάλας ο Μακρίδης, που με προβολή πέτυχε το 0-2.



Διαιτητής του αγώνα Φωστέρης, με βοηθούς τους Κουλοχέρη και Τζαφόλια Β.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Παρασκευαϊδης) Γκόλφης, Πασκάλι, Μασκάι, Κοκαβέσης, Ντοβίνος, Δημητρακόπουλος, Χαρίσης, Νικολογιάννης, Μπότης, Κρασώνης (73΄ Μπούρμας), Χατζής



ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Καραστέργιος, Δημητρόπουλος, Χούσα (46΄ Γεωργίου), Λαμπρόπουλος, Μουσταφίδης, Ιατρού (60΄ Παλαιοπάνος), Βασιλειάδης, Γκεμίσης, Σαχσανίδης, Πίκουλης (λ.τ 70΄ Μακρίδης), Σουλελές (90΄ Ντούλιας)



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου