Σάββατο 16 Απριλίου 2022

ΜΑΡΚΟ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 3-0 (2-0)

 





Τυπικό χαρακτήρα είχε η αποψινή αναμέτρηση μεταξύ της Μαρκο και του Άρη Βούλας. Οι γηπεδούχοι έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση και οι φιλοξενούμενοι ως φιναλίστ του κυπέλλου, παρατάχθηκαν χωρίς τους βασικούς παίκτες. Η νίκη με σκορ 3-0 θεωρείται δίκαιη γιατί η Μαρκο είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Στο 20΄ ο Μακρίδης είχε δοκάρι για τη Μαρκο, η μπάλα επέστρεψε και ο Παλαιοπάνος πήρε το ριμπάουντ και με σουτ έκανε το 1-0. Μετά το γκολ είχαμε ένα πεντάλεπτο έντονης δραστηριότητας του Άρη Βούλας. Στο 31΄ ο Σασχανίδης έκανε το 2-0, μετά από μπαλιά του Φλώρου στην πλάτη των αμυντικών των φιλοξενούμενων. 




Στο 62΄ επιχείρησε σουτ ο Δημητρόπουλος, απέκρουσε ο Παπαχριστόπουλος, έγινε κάτοχος της μπάλας ο Μακρίδης, ο οποίος με κεφαλιά προσπάθησε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αλλά και πάλι ο γκολκίπερ έδιωξε σε κόρνερ. Στο 75΄ με κεφαλιά ο Σαχσανίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0, ύστερα από σέντρα του Δημητρόπουλου.


Διαιτητής του αγώνα Παπαποστόλου, με βοηθούς τους Καραθανάση και Τσέλιο.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΜΑΡΚΟ (Τσιγκούλης) Παππάς, Σιδέρης, Φλώρος, Τσίκλος, Χούσα, Πίκουλης, Δημητρόπουλος (77΄ Βασιλειάδης), Παλαιοπάνος, Σαχσανίδης, Μακρίδης, Χατζής



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Παπαχριστόπουλος, Gjura Ν. (46΄ Γιαννόπουλος), Resuli (46΄ Λάσκος), Σολώμης, Αφράτης (46΄ Μιραφιόρι), Μίντζιας, Gjura Ζ., Χωραφάς (60΄ Ροσμαράκης), Ταρνάρης, Παπαδήμος, Χαρλέπας



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

φωτογραφία Αργύρης Πουλάκης

gipedanatolikisattikis.blogspot.com


www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου