Σάββατο 16 Απριλίου 2022

PRE GAME Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 





ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ



ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ VS ΓΕΡΑΚΑΣ


Στο φινάλε του πρωταθλήματος ο Μαύρος Αετός συναντά στο Πολυδένδρι τον Γέρακα που ξεκούραστος έρχεται από το ρεπό του. Οι γηπεδούχοι με αξιοπρέπεια σε όλο το πρωτάθλημα αποχαιρετούν τη Β΄ κατηγορία. Οι φιλοξενούμενοι με 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες, είναι στην 4η θέση με 29 βαθμούς. Στον μεταξύ τους αγώνα στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Γέρακας με σκορ 3-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Πολυδενδρίου, με διαιτητή τον Σταύρου και βοηθούς τους Καστρινάκη, Γκούγκαρη και ώρα 17:00.




ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗΣ


Στην αυλαία του πρωταθλήματος ο Ωρωπός φιλοξενεί τον Ολυμπιακό Βάρης. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από λευκή ισοπαλία και με 4 νίκες, 5 ισοπαλίες και 10 ήττες είναι στην 10η θέση με 17 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από εντός έδρας νίκη, είναι στην 2η θέση με 42 βαθμούς, έχοντας φέρει 13 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στον πρώτο γύρο είχε κερδίσει ο Ολυμπιακός με 2-1.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Μιχαλίτση, Βιδάλη και ώρα 17:00.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΑΥΛΩΝΑΣ


Ο πρωταθλητής Κεραυνός Κερατέας στην τελευταία του εμφάνιση τη Β΄ κατηγορία, υποδέχεται τον Αυλώνα στο ουδέτερο του Κουβαρά.. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας νίκη και οι φιλοξενούμενοι από εντός έδρας νίκη. Η Κερατέα στη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει να επιδείξει 18 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Αυλώνας με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες είναι στην 8η θέση με 19 βαθμούς. Στον πρώτο γύρο είχε περάσει νικηφόρα ο Κεραυνός από το Συκάμινο, νικώντας τον Αυλώνα με 3-0.

Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κουβαρά, με διαιτητή τον Αρφάνη και βοηθούς τους Δελατόλα, Τρασανίδη και ώρα 17:00.



www.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου