Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ-ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 3-0 (2-0)

 



Δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη συνολικά για την Κερατέα που δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το συγκρότημα του Γιώργου Δημητρόπουλου επιβλήθηκε με 3-0 επί του Θησέα Ν. Μάκρης, κάνοντας επίδειξη ισχύος και τούτο διότι είχε καθαρίσει το παιχνίδι από το πρώτο εικοσάλεπτο, όπου πέτυχε δύο γκολ. 



Συγκεκριμένα στο 16΄ ο Μαγγανάς Β. με υποδειγματικό πλασέ έκανε το 1-0. Στο 22΄ ο ίδιος παίκτης, τελικός αποδέκτης ενός εξαιρετικού συνδυασμού που έπαιξαν το ένα-δύο. οι Γκορόγιας και Μαγγανάς Χ. εντός μεγάλης περιοχής, ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.


Στην επανάληψη ήρθε η ώρα του Μαγγανά Χ. στο 60΄ να γράψει το 3-0, περνώντας και τον τερματοφύλακα Κατσιούλη. Το νεανικό σύνολο του Γιάννη Τσέλιου πάλεψε το ματς έως τέλους.


Διαιτητής του αγώνα Κορωνιάς, με βοηθούς τους Κάλλη και Μακρή.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ (Δημητρόπουλος) Καλογερόπουλος, Πασκάλι (70΄ Ζώης), Κατσίκης (65΄ Βαγγέλι Π.), Δαρδαμάνης (46΄ Ασκοτίρης), Μπουγιούκος, Βαγγέλι Ν., Κρητικός, Παληγεώργος, Μαγγανάς Χ. (82΄ Κολιαδήμας), Μαγγανάς Β., Γκορόγιας


ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Τσέλιος) Κατσιούλης, Βασιλαράς, Βεϊζάι, Σεφέκος (46΄ Νούκας), Παυλάκης, Τσέλιος Μ., Τσέλιος Κ., Νταής, Ζιάγκος, Νικηφοράκης (67΄ Παρασκευόπουλος), Μαστρογιαννούδης




Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου