Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ-ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 2-0 (1-0)

 




Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο Αστέρας Βάρης καθώς σήμερα ξεπέρασε το εμπόδιο του Άρη Βούλας, τον οποίο κέρδισε με 2-0 στο Χέρωμα Βάρης. Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο οι Πολίτες πήραν ένα ακόμα τρίποντο το οποίο τους διατηρεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο 35΄ ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Καλλιμάνης έκανε το 1-0. Στην επανάληψη, στο 65΄ ο Χριστίνης διαμόρφωσε το τελικό σκορ σε 2-0, με απευθείας φάουλ το οποίο είχε κερδίσει ο 17χρονος αμυντικός Σακελλαρίου, ο οποίος διακρίθηκε στον σημερινό αγώνα παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας δική του την δεξιά πλευρά της ομάδας του. Για την ιστορία, ο μικρότερος σε ηλικία του ρόστερ του Αστέρα Βάρης είναι ο γιος του γυμναστή του Κεραυνού Κερατέας Αλέξη Σακελλαρίου. 


Διαιτητής του αγώνα Δραγάτης, με βοηθούς τους Γουρνιά και Βιτσεντζάτο.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Καβάσης) Μαρινάκης, Δημητρόπουλος, Σακελλαρίου, Μεϊμάρογλου, Barra, Μάγγος, Ερρίκος (76΄ Νιούμαν), Χριστίνης (76΄ Φαμέλης), Καλλιμάνης, Ντούλιας (63΄ Κοφσανίδης), Μπελαβράκης



ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τασιόπουλος) Γκόλφης, Gjura, Κωστόπουλος, Λάσκος, Νεστερένκο, Πατερίτσας, Χατζής, Φουκαράς, Κριλής, Ιατρού, Γιαννόπουλος (67΄ Ρουπάκης)



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου