Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 3-1 (1-0)

 





Ο Σαρωνικός επικράτησε με 3-1 στα Καλύβια επί του Παλληνιακού δια χειρός Βασίλη Βίλα. Ο έμπειρος και ποιοτικός επιτελικός χαφ Βίλα μπήκε σαν αλλαγή στο 70΄ και κατάφερε να γυρίσει την πλάστιγγα προς το μέρος των γηπεδούχων.

Το πρώτο μέρος ανήκε στον Σαρωνικό αφού κατάφερε μετά το πρώτο εικοσάλεπτο να πάρει κατοχή μπάλας, έγινε πιο επιθετικός πατώντας περισσότερο στην περιοχή της Παλλήνης. Έτσι στο 29΄ κέρδισε φάουλ, το εκτέλεσε ο Σέλβια και η μπάλα βρήκε την συμβολή των δοκών του Κονόμι. Στην επιστροφή της κάτοχος έγινε ο Δημογιάννης, ο οποίος πλάσαρε κι έκανε το 1-0, γκολ το οποίο δεν πανηγύρισε.  Στο 30΄ ξανά ο Δημογιάννης με ασίστ έβγαλε σε θέση τετ α τετ τον Γερώνυμο, αλλά ο Κονόμι εξουδετέρωσε τη φάση. 

Η επανάληψη ανήκε στον Παλληνιακό, ο οποίος μπήκε δυνατά και σε μία επίσκεψή του στην περιοχή του Σαρωνικού στο 65΄, ο Καραγεώργος ανατράπηκε εντός περιοχής. Το εμφανές πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος και έφερε το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ανέλαβαν πρωτοβουλία και κυνηγούσαν τη ανατροπή του σκορ. Όμως η είσοδος του Βίλα στο παιχνίδι άλλαξε την μορφή του ματς. Στο 78΄ ο Βίλα με βολέ από τριάντα μέτρα έκανε το 2-1, το πρώτο σουτ στην επανάληψη που επιχείρησε ο Σαρωνικός. Στο 89΄ πάλι ο Βίλα αυτή τη φορά με πλασέ, τριπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του 3-1. Στο 90΄ ο Παπάζογλου πέρασε όλη την άμυνα της Παλλήνης, αλλά το σουτ που επιχείρησε προς την εστία του Κονόμι, κατάφερε να εξουδετερώσει ο τερματοφύλακας σε κόρνερ.  

Διαιτητής του αγώνα Ζαχαρόπουλος, με βοηθούς τους Τσέλιο και Ξουρίδα.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Παπακωστούλης) Σύρακας, Λογοθέτης, Γερώνυμος, Dmytrenko, Τζιόλας, Κλής (57΄ Μπουκουβάλας), Σέλβια (76΄ Κιρτζιαλίδης), Δανιήλ, Παπάζογλου, Δημογιάννης (70΄ Βίλα), Πουλιάνος



ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ (Μαρωνίτης) Κονόμι, Καραμπιέτ, Κοντογιάννης, Ελ Γκαμάλ, Βιδάλης (61΄ Μπεγλεκτσής), Αργυρίου, Τσάμης (66΄ Σταμούλης), Αθανασίου, Βασίλης, Κούσης, Καραγεώργος



Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου