Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ "ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΗΛΗ ΟΜΑΔΑ"

 




Με νίκη ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρου του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ ο σύλλογος του Γιάννη Παθιακάκη, καθώς επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Αυλώνα


"Η χθεσινή μας νίκη ήρθε απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα, όπως αυτή του Αυλώνα και ήρθε να ολοκληρώσει το τρίποντο που πήραμε στην έδρα του Αχιλλέα Κ. Αχαρνών. Η ομάδα μας απέδωσε όμορφο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια αλλά και στη φάση που ισοφαριστήκαμε, θα είχαμε πετύχει μια πιο άνετη νίκη. Ωστόσο το θετικό και μεγάλο κέρδος για άλλη μία αγωνιστική, είναι η ικανότητα της ομάδας μας να χρησιμοποιήσει πραγματικά μικρούς ηλικιακά παίκτες, που προέρχονται από τα σπλάχνα της ακαδημίας της, καθώς στο συγκεκριμένο ματς και με το σκορ 2-1 αγωνίστηκε ως αλλαγή ένα παιδί γεννηθείς του 2007, χωρίς να παρατηρηθεί κάποια διαφορά στη λειτουργία της ομάδας. 

Όσον αφορά τη μέχρι στιγμής πορεία του πρωταθλήματος, φαίνεται σιγά σιγά να ξεκαθαρίζει το τοπίο τόσο της ανόδου, καθώς λίγες είναι οι ομάδες που παραμένουν πλέον κοντά στην κορυφή και δείχνουν να διαχειρίζονται κάθε αγώνα, όσο και της πτώσης, αφού οι διαφορές εκεί έχουν αυξηθεί αρκετά". Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του Γιάννη Παθιακάκη, Βαγγέλης Κατσιγιάννης.


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου