Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΡΙΣΗΣ "ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ"

 




Ο αριστερός φουλ μπακ της Ατλαντίδας Βασίλης Χαρίσης, μας δίνει έναν μίνι απολογισμό για το πρωτάθλημα και την ομάδα του. 


"Άλλη μία χρονιά έφτασε στο τέλος της! Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Αστέρα Βάρης για το πρωτάθλημα και εύχομαι να ανέβει και στα μπαράζ και η Ένωση μας να εκπροσωπείται από τρεις ομάδες στη Γ΄ Εθνική την νέα χρονιά! Ήταν ένα πρωτάθλημα τριών ταχυτήτων πιστεύω. Υπήρχαν οι ομάδες που έκαναν πρωταθλητισμό, αυτές που ήταν αξιοπρεπείς και έπαιζαν καλό ποδόσφαιρο και υπήρχαν και αυτές οι δύο ομάδες που για διάφορους λόγους ήταν αδύναμες. 

Όσον αφορά για τη ομάδα μου, η Ατλαντίδα Ανθούσας, είναι ένα σωματείο που έχει το δικό της πλάνο και την δικιά της φιλοσοφία. Η φιλοσοφία είναι να παίζουν τα δικά μας παιδιά, της ακαδημίας και με την βοήθεια των πέντε-έξι μεγάλων και έμπειρων παιδιών, να προσπαθούν να γίνονται καλύτεροι. Φέτος η χρονιά ήταν απολύτως επιτυχημένη και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Γιώργο Τσούνη και τον γυμναστή Θανάση Διγγελίδη, γιατί πιστέψανε σε εμάς κι εμείς τους δικαιώσαμε.
Να δώσω και τα συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου γιατί δείξαμε προσωπικότητα και χαρακτήρα κυρίως στα δύσκολα και πετύχαμε τον στόχο μας πολύ γρήγορα και τέλος ένα ευχαριστώ σε αυτή την υπέροχη διοίκηση που όχι ήταν σωστοί σε όλα τους, αλλά ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαζόμασταν. Τέτοιες διοικήσεις κοσμούν τον χώρο του αθλητισμού. 

Όσον αφορά το δικό μου μέλλον, είμαι σε σκέψη να σταματήσω όχι το ποδόσφαιρο γενικά, αλλά από το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑΝΑ και να αγωνιστώ σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα στην επαρχία και να πηγαίνω μόνο στον αγώνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη σε όλους!"


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου