Τρίτη 9 Μαΐου 2023

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΛΙΑΣ "ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ"

 






Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Αστέρα Βάρης Γιώργος Ντούλιας, μας δίνει την ματιά του τόσο για το φετινό πρωτάθλημα όσο και για την αυριανή μέρα της ομάδας του.

"Πραγματικά θεωρώ πως ήταν ένα συναρπαστικό και δύσκολο πρωτάθλημα που κρίθηκε την τελευταία αγωνιστική. Πρωταγωνίστησαν πολύ καλές ομάδες, ιστορικές όπως ο Αχαρναϊκός, ο Σαρωνικός Αναβύσσου και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Επίσης θεωρώ πως αξίζουν πολλά στον Κεραυνό Κερατέας για την πορεία που έχει κάνει τα τελευταία τρία χρόνια, ανεβαίνοντας κάθε χρόνο κατηγορία και φέτος έφτασε τελευταία αγωνιστική να μείνει δεύτερος πίσω από εμάς. 

Εμείς μείναμε ενωμένοι όλη την χρονιά, αντέξαμε την πίεση έχοντας φτιάξει μία μίξη ταλαντούχων νέων παιδιών και πολύ καλών έμπειρων παικτών και στο τέλος αποδείξαμε πως αξίζαμε αυτό το πρωτάθλημα και το κατακτήσαμε δίκαια. Έχουμε μπροστά μας τα μπαράζ που θα είναι δύσκολα ματς. Παρόλα αυτά, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσει ο Αστέρα στη Γ΄ Εθνική και να κλείσει η φετινή χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Πάπιο που είναι δίπλα μας όλη τη χρονιά και μας στηρίζει στα εύκολα και στα δύσκολα".


Δημήτρης Παρίσης

dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου