Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΑΤΛΑΝΤΙΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ 4-1 (1-1ημχ.)



Μεγάλη ανατροπή για την Ατλαντίδα που κατέβαλε τον ηρωικό Αχιλλέα με 4-1. Το παιχνίδι είχε τρία δοκάρια στο 10΄ο Σταματόπουλος για τον Αχιλλέα και στο 20΄ και στο 40΄ο Χρυσάφης και ο Κατσιγιάννης για την Ατλαντίδα. 

Τα γκολ, ο Καραγιαννίδης στο 15΄έκανε το 0-1 και ισοφάρισε ο Χρυσάφης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 30΄. Με δυο γκολ σχεδόν από τα αποδυτήρια η Ατλαντίδα έκανε την ανατροπή στο 50΄ο Πανόπουλος το 2-1 και στο 52΄ο Χρυσάφης το 3-1. Το σκορ έκλεισε ο Σιούτης στο 75΄κάνοντας το 4-1. Η νίκη ήταν αφιερωμένη στην ονομαστική εορτή του προπονητής της Ατλαντίδας Βαγγέλη Χαντέ.


  


Το παιχνίδι σφραγίστηκε με την άριστη διαιτησία του Μιχάλη Αντιπαριώτη  που είχε βοηθούς τους Πολυχρονιάδη και Δουλγεράκη. 










ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΑΤΛΑΝΤΙΣ (Χαντές) Φυλακτός, Παππάς, Καρακώστας, Τσιτοφώτος (27΄Κουλίρα), Μαλάι (78΄Θεοδωράκης), Μπούμας, Κόντι, Πανόπουλος, Κατσιγιάννης, Χρυσάφης (76΄Πλατέλας), Σιούτης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ (Παπαδόπουλος) Τόλιας, Χρυστόπουλος, Τσιαδήμας, Βαφειάδης, Γεωργίου (46΄Καραπαγιώτης), Μπούσκος, Καραγιαννίδης (72΄Ντάρλας), Ξενάκης, Αγγελόπουλος (62΄Θάλαρης), Σταματόπουλος, Αγγελιδάκης.

Το ρεπορτάζ είναι του Νίκου Κοντογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου