Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Ο Ο(ύ)ΣΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΚΑΛΑ

 ΚΟΡΩΠΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 1-0




Το Κορωπί πήρε το τρίποντο με το φτωχό 1-0 και έκανε το μεγάλο άλμα για την παραμονή του, υποσκελίζοντας τον Αχιλλέα που έχασε στην Ανθούσα. Το σκορ δεν λέει την αλήθεια, για τη μορφή του αγώνα. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον  Ολυμπιακό να είναι νωχελικός μέχρι το 27΄ που δέχτηκε γκολ, με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αλεξίου σε ανατροπή του Μουτζακά εντός περιοχής. Με τον Κάλλη καθαρό κόφτη μπροστά από τα στόπερ να κάνει καλή δουλειά ανασταλτικά. 

Ο Γιάννης Μαγγίνας φανέρωσε το πλάνο του, που είχε ως πρώτο στόχο το χτύπημα στην κόντρα. Στο 37΄ ο Ούσιος έβγαλε τετ α τετ του Παπιδάκη και στο 74΄ έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ σουτ του Μπάση, κρατώντας έτσι ανέπαφη την εστία του. Όλο το δεύτερο μέρος ήταν ανοικτό το παιχνίδι με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει μπροστά από τις δύο εστίες. Αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν, με αποτέλεσμα το σκορ να φαντάζει μικρό.   

Διαιτητής του αγώνα Αντωνίου Ελένη, με βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη και Μακρή.









Παρατηρητής αγώνα Γιώργος Σακαρέλος, τον ευχαριστούμε για την διευκόλυνση που παρείχε στο έργο μας.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:


ΚΟΡΩΠΙ (Μαγγίνας) Ούσιος, Λυμπερόπουλος, Μπανάι, Αλεξίου (71΄Τογιάλι), Πάντου, Αμπεντινάι (72΄Παπαδόπουλος), Σεϊτάι, Κάλλης, Μουτζακάς, Μαστρογιάννης, Πετράι, Καπουράνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Κόκκινος) Ντοκατόρι, Αμανατίδης, Κατσέρης, Οικονομόπουλος, Αθανασίου, Χρυσικόπουλος, Καραχάλιος (70΄Κάρο), Παπατζήμας, Παπιδάκης, Τζουρούδης, Βόσιος.

Δημήτρης Παρίσης



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου