Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ









ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΚΟΡΩΠΙ




Όλα τα παιχνίδια για το Κορωπί από δω και πέρα είναι τελικοί. Ο Αγ. Στέφανος σταμάτησε το αρνητικό σερί των κακών αποτελεσμάτων που είχε εντός έδρας και πλέον στοχεύει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα, με αβαντάζ έδρας έχει τον πρώτο λόγο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στέφανου, με διαιτητή τον Μάλαμα και βοηθούς τους Χριστόπουλο, Ντόστη και ώρα 15:00.




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ




Κομβικό το παιχνίδι αυτό για την Λαυρεωτική, που σε περίπτωση νίκης εξαργυρώνει την ισοπαλία στο Μπογιάτι. Ομάδες με τους ίδιους στόχους, που θέλουν και οι δυο να πάρουν τη νίκη. Κίνητρο λοιπόν υπάρχει και για τους δυο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Σπίθα και ώρα 15:00.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΝΟΙΞΗ




Να αφήσουν πίσω την άσχημη αγωνιστική θέλουν και οι δυο, για να μην χάσουν την επαφή με την κορυφή. Χωρίς τον Χίσο και η Άνοιξη χωρίς τον Τσιριμώκο στον πάγκο, συγκρούονται στα Γλυκά Νερά. Αμφίρροπο το ματς που αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Κάλλη, Τζαφόλια Β. και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ



Διοικητικά θέματα έχει η Παλλήνη, που δεν αναμένεται να επηρεάσουν το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Παθιακάκης βρίσκεται πιο δυνατός από ποτέ. Σίγουρα σαν φιλοξενούμενος στην έδρα του πρωτοπόρου θα επιδιώξει το χ. Το παιχνίδι θα εξελιχθεί αναλόγως την συμπεριφορά των γηπεδούχων.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Αντιπαριώτη και βοηθούς τους Βιτσεντζάτο, Μάναλη και ώρα 15:00.



ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ




Επανέκαμψε ο Αστέρας που παίζει σήμερα ακόμη ένα παιχνίδι εντός έδρας. Αντίπαλος η Μάχη η οποία ανεβαίνει έναν Γολγοθά. Το χ για τους φιλοξενούμενους θα είναι επιτυχία . Η νίκη για τους γηπεδούχους θα τους φέρει πιο κοντά στην κορυφή που είναι το ζητούμενο για αυτούς.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Γουργιώτη και ώρα 15:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου