Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΑΚΟΣ VS ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ



Στο ντέρμπι κορυφής της Β΄ ΕΠΣΑΝΑ








Προσπάθεια προσέγγισης στο ματς. 




Αγώνας από δύο ομάδες κορυφής που δεν είναι τυχαία η πορεία τους έως τώρα. Απέχουν  από την 3η ομάδα με 5 και 7 βαθμούς αντίστοιχα (δεν υπολογίζεται το χθεσινό αποτέλεσμα της Άρτεμις).



ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ



Το Λαύριο σε 11 αγώνες έχει βάλει 24 γκολ κι έχει δεχτεί 6, διαφορά τερμάτων στο +18. Η Παιανία σε 11 αγώνες έχει βάλει 22 γκολ κι έχει δεχτεί 18, διαφορά τερμάτων στο +14. Το Λαύριο εκτός έδρας έχει 4 νίκες, 1 ήττα και 1 ισοπαλία και τέρματα 10-4. Εντός έδρας η Παιανία έχει 4 νίκες, 1 ήττα, 1 ισοπαλία και τέρματα 8-4. Σε κάθε ματς και οι δύο αντίπαλο σκοράρουν, διαθέτουν την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ




ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΤΣΕΡΤΟΣ  «ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΛΛΑ»



«Μη τρελαινόμαστε  είναι νωρίς ακόμα για εξαγωγή συμπερασμάτων. Οι ομάδες βγάζουν το αληθινό πρόσωπο τους στον δεύτερο γύρο. Εκεί ξεδιαλύνει ποιος και γιατί πηγαίνει. Εμείς παίζουμε σήμερα με τον πρωτοπόρο. Αυτό δεν παραβλέπεται, αλλά και δε μας φοβίζει. Τον σεβόμαστε όπως κάθε αντίπαλο. Σοβαρότητα και συγκέντρωση απαιτείται γιατί τρεις πόντους παίρνεις κερδίζοντας τον πρώτο και τρεις πόντους παίρνεις νικώντας τον ουραγό. Άρα κάθε ματς θέλει προσοχή γιατί δεν ξέρεις τι θα σου βγάλει. Έχουμε ένα αγωνιστικό πλάνο το οποίο θα εφαρμόσουμε για αυτό το ματς, που εύχομαι να κυλήσει πλούσιο σε θέαμα και φάσεις».




ΝΙΚΟΣ ΖΑΓΟΥΡΗΣ  «ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΕΞΟΔΟΣ ΜΑΣ»
 

«Πηγαίνουμε στην Παιανία να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Είναι μια δύσκολη έξοδος, όπως είναι και κάθε έξοδος μας. Για το κάθε ματς με αντίπαλο τον τάδε, ασχολείσαι όλη την εβδομάδα και αποφασίζεις πως θα το παίξεις, δεν αφήνεις τίποτα στην τύχη. Σέβεσαι και υπολογίζεις τον κάθε αντίπαλο, από την  άλλη προσπαθείς να περάσεις τα «δικά σου» στο παιχνίδι. Να γίνει ένα ωραίο ματς αντάξιο της ποιότητας και της θέσης των δύο ομάδων. Να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και στο τέλος να χειροκροτήσει δυο ομάδες που δίκαια βρίσκονται στην κορυφή».




Διαιτητής του αγώνα είναι η Διεθνής Ελένη Αντωνίου, με βοηθούς τους Γκούβα και Παπαδιώτη, 4ος διαιτητής Ρεντίφης. Παρατηρητής του αγώνα  Γιώργος Μήτρου. Παρατηρητής Διαιτησίας Σούλος Δημήτρης.


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου