Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1-0 (0-0)


Ο Σαρωνικός είχε… Χατζάρα






Επιστροφή στις νίκες για τον Σαρωνικό που επικράτησε του Αετού με σκορ 1-0 στην Ανάβυσσο. Η ομάδα του Γιώργου Τσομπανάκη είχε αγωνιστικό πλάνο και κατέβηκε διαβασμένη στην αποψινή αναμέτρηση. Αιφνιδίασαν τον Αετό που περίμενε ο γηπεδούχος να παίξει παιχνίδι κατοχής και αντί αυτού, ο Σαρωνικός έπαιξε κόντρα επίθεση. Αυτή η τακτική του επέφερε τρία τετ α τετ, που όμως δεν ευτύχησαν να τελειώσουν θετικά. Στο δεύτερο μέρος ο Αετός «έμαθε» την τακτική του αντιπάλου του και κλείνοντας τους χώρους ισορρόπησε το παιχνίδι. Όμως ήρθε μια στημένη φάση στο 78’, κέρδισε πέναλτι ο Σαρωνικός και το εκτέλεσε εύστοχα ο Παπακωνσταντίνου δίνοντας προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα της Αναβύσσου. 

Οι φιλοξενούμενοι αφυπνίστηκαν κι άρχισαν να πιέζουν παίζοντας με τέσσερις επιθετικούς. Ο Τσομπανάκης έριξε στο παιχνίδι δύο αμυντικούς  κάνοντας δύο αλλαγές, με σκοπό να διαχειριστεί το σκορ. Εδώ μίλησε η εμπειρία του Χατζάρα που βρέθηκε σε καλή μέρα και κατέβασε στην κυριολεξία ρολά. Ποιοτική και ανταγωνιστική η ομάδα του Αετού, που δείχνει να παλεύει φέτος για κάτι σοβαρό.

Διαιτητής του αγώνα Αντιπαριώτης, με βοηθούς τους Γκούβα και Χριστόπουλο.

 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ (Τσομπανάκης) Χατζάρας, Στουραϊτης, Τσομπανάκης Ε., Μεγαγιάννης (46’ Χαρίτος), Ζουμπουρλής, Παπαγιάννι, Κριεμάδι, Τσομπανάκης Θ. (46’ Λάγιος), Μπουκουβάλας, Παπακωνσταντίνου (87’ Τσούνης), Κοκίου (83΄Ρόθος)



ΑΕΤΟΣ ΠΙΜΕΡΜΙΟΥ (Τσίχλης) Μεϊντάνης, Δημητρίου, Διογκοματσίδης (80’ Παναγόπουλος), Καδίκης, Γκιλτίδης, Αμέρ, Διαμάντης, Μαραγκουδάκης (80΄Φυτιλής), Καραβατάκης, Δογάνης, Μάργαρης (87’ Ραμπολάρι)


ΕΙΠΕ



ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ «ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ»




«Ξέραμε τη δυναμικότητα του αντιπάλου και είχαμε προετοιμαστεί ανάλογα. Κατεβήκαμε διαβασμένοι. Παίξαμε στο πρώτο μέρος με αντεπιθέσεις αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο, όμως σταθήκαμε άτυχοι γιατί δεν καρποφόρησαν τα τρία τετ α τετ που είχαμε, δύο με Κριεμάδι και Κοκίου. Στο δεύτερο μέρος ισορρόπησε το παιχνίδι, όμως πετύχαμε γκολ με πεντακάθαρο πέναλτι και διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα έχοντας  σε μεγάλη μέρα και τον τερματοφύλακα μας Χατζάρα. Συνεχίζουμε με την ίδια σοβαρότητα, πιο απελευθερωμένοι πλέον και στοχεύουμε όσο δυνατόν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα. Συγχαρητήρια στα παιδιά».


Ρεπορτάζ γηπέδου Χρήστος Ανδρεόπουλος
Επιμέλεια Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου