Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ


Πρωταθλήτρια η Παλλήνη και μαθηματικά. Έχει 12 βαθμούς διαφορά και υπολείπονται τέσσερα ματς, στο τελευταίο δε φιλοξενεί το Κορωπί. Αν και στραβοπάτησε παραχωρώντας ισοπαλία, δεν της κόστισε καθώς τα αποτελέσματα των Βάρη και Μαρκο την ευνόησαν.

Ημέρα των Γλυκών Νερών εχτές γιατί με τη νίκη τους επί του  Παθιακάκη, ανέβηκαν από την 4η στη 2η θέση. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει η Άνοιξη που φαίνεται πως κλειδώνει την 5η θέση.

Η Μαρκό έμεινε από δυνάμεις και η Βάρη μάλλον δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την πρώτη της ήττα (πεσμένο ηθικό). Ο Νικολακάκης πέτυχε το σκορ της ημέρας επί του ουραγού Κορωπίου και ανάσανε βαθμολογικά. Το ίδιο έπραξαν οι: Μάχη, Μπογιάτι, Ατλαντίδα.

Τα Καλύβια με την ισοπαλία τους παραμένουν στην 8η θέση. Ο Θησέας έβαλε από κάτω τους Βούλα και Ατλαντίδα με την ισοπαλία που πήρε από τον Κεραυνό. Ο Κεραυνός ακολουθεί την Άνοιξη κατά πόδας.

Λαυρεωτική και Κορωπί αποχαιρέτησαν την κατηγορία και μαθηματικά. Η Ατλαντίς πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο και ανέβασε ηθικό. Ο Άρης έχασε στο Μπογιάτι αλλά του δίνεται ευκαιρία μεθαύριο με τη Λαυρεωτική να ρεφάρει.

Τα ματς που ξεχωρίζουν για την 27η αγωνιστική είναι: Θησέας-Ατλαντίς, Άρης Βούλας-Λαυρεωτική και Άνοιξη-Γλυκά Νερά. ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
Μπήκαν 25 γκολ. Είχαμε 4 άσσους, 2 διπλά και 2 χι. Η μέρα των γηπεδούχων λοιπόν η 26η αγωνιστική. Σκορ της ημέρας σημειώθηκε στο παιχνίδι Νικολακάκης-Κορωπί 6-0.


Ομάδα με την καλύτερη επίθεση, Παλλήνη 52 γκολ υπέρ


Ομάδα με τη χειρότερη επίθεση, Κορωπί 9 γκολ κατά


Ομάδα με την καλύτερη άμυνα, Βάρη 12 γκολ κατά


Ομάδα με τη χειρότερη άμυνα, Κορωπί 69 γκολ κατά


Ομάδα με τις περισσότερες νίκες, Παλλήνη 20 νίκες


Ομάδα με τις λιγότερες νίκες, Κορωπί μία (1) νίκη


Ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες, Καλύβια 12 ισοπαλίεςΓΚΟΛΤΖΗΔΕΣΖουρούδης Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου 15 γκολ                          Καλιαμπάκας Παλληνιακός 10 γκολ


Μουσαράι Κεραυνός Κερατέας 15 γκολ                                     Σιούτης Ατλαντίδα 10 γκολ


Χίσο Γλυκά Νερά 13 γκολ
ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ 2. 340' Τασσόπουλος Θησέας Ν. Μάκρης


Μανουσάκης Άνοιξη


Παππάς-Βούσουλας Μάχη ΜαραθώναΔΗΛΩΣΗ:
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ"


"Σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, μας δίνει ώθηση βαθμολογική η προχθεσινή μας νίκη επί του Κορωπίου. Ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και νικήσαμε δίκαια". Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photo Argiris

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου