Παρασκευή 13 Απριλίου 2018

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ





Τι κάνει μια ομάδα ιστορική με βαριά φανέλα όταν είναι αδιάφορη βαθμολογικά; Αυτό θέλησα να ερευνήσω πηγαίνοντας απροσκάλεστος στη χθεσινή προπόνηση του Κεραυνού Κερατέας. Είδα τους παίκτες, τον προπονητή και τον Γενικό Αρχηγό. Με παραξένεψε η πληρότητα των παικτών. Έλειπε μόνο ο Ξένος λόγω ασθένειας και ο ενθουσιασμός τους καθώς έπαιζαν σαν "σχολιαρόπαιδα".




Πετύχαιναν κάποια άσκηση κι όλοι μαζί πανηγύριζαν. Ψυχή της ομάδας ο κόουτς Τάκης Μακροδημήτρης  κι ο Γενικός Αρχηγός Βαγγέλης Καρελιώτης. Πολλοί από τους παίκτες μπορούσαν να είχαν φύγει μιας και η ομάδα είναι αδιάφορη ή και να ερχόντουσαν πέντε-έξι λιγότεροι στην προπόνηση. Είναι μεγάλο δώρο να συναντάς σε μια ομάδα σπουδαίους παίκτες, μεγάλους προπονητές και ικανούς παράγοντες. Τους εκτιμάς και τους θαυμάζεις. Αυτοί δίνουν τον ορισμό της μεγάλης ομάδας, που είναι παντός καιρού.






ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΟΔΗΜΗΤΡΗΣ "ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ"




"Αυτό που είδες είναι το κέρδος της χρονιάς. Ο Κεραυνός είναι ομάδα που αρχίζει και τελειώνει μια σεζόν με τον ίδιο ρυθμό και αγωνιστικό πάθος".




ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΡΕΛΙΩΤΗΣ "ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ"



"Κάνουμε ότι είναι δυνατόν από την πλευρά μας, ούτως ώστε η διοίκηση να είναι συνεπέστατη για να μπορούν οι παίκτες απρόσκοπτα να ρίχνουν όλο το βάρος τους στο αγωνιστικό κομμάτι". 

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου