Σάββατο 14 Απριλίου 2018

PRE GAME








ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Ματς από δύο αδιάφορες ομάδες βαθμολογικά, που η νίκη θα είναι για το γόητρο, αλλά και για να σκοράρουν οι δύο πρώτοι σκόρερς που συναντιούνται. Η Κερατέα δίνει χρόνο στα νέα παιδιά, κάτι που θα το επαναλάβει και στο σημερινό παιχνίδι. Οι δύο αντίπαλοι προέρχονται από νίκες και το ματς του πρώτου γύρου είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Πανούτσο και βοηθούς τους Γκούβα, Γουργιώτη και ώρα 16:30.





ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ VS ΚΟΡΩΠΙ



Αγώνας από δύο ομάδες που φέτος είχαν άσχημη σεζόν. Αξιοπρεπείς όμως μέχρι τέλους. Σήμερα ίσως είναι η ευκαιρία της Λαυρεωτικής να κάνει τρεις τις νίκες της. Το μεταξύ τους παιχνίδι στον πρώτο γύρο είχε έρθει ισόπαλο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Κουτρουμάνο και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Περδίκη και ώρα 16:30.




ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ VS ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ



Ο Άρης καίγεται για βαθμούς ή έστω βαθμό. Κλείνει τη σεζόν με τρία ματς φωτιά, αρχής γενομένης σήμερα με τα Γλυκά Νερά. Οι γηπεδούχοι κυνηγούν τη Βάρη και ίσως μια γκέλα της θα τα βάλει σε τροχιά κορυφής. Παιχνίδι με υψηλό ενδιαφέρον και αμφίρροπο.Τον αγώνα του πρώτου γύρου τον είχε πάρει ο Άρης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Γλυκών Νερών, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Γουρνιά, Χριστόπουλο και ώρα 16:30.




ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ VS ΑΝΟΙΞΗ



Αναμέτρηση από δυο ομάδες που παίζουν ποιοτικό ποδόσφαιρο και συγκινούν το κοινό. Η Άνοιξη έχει 4x4 και η Παλλήνη έχει να κερδίσει δύο αγωνιστικές. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει η Παλλήνη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Παλλήνης, με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Τζαφόλια Β., Σπίθα και ώρα 16:30.




ΜΑΡΚΟ VS ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 




Ο Παθιακάκης με νίκη τελειώνει, σώζεται και μαθηματικά ή έστω με ισοπαλία θα κοιτάξει να το κατορθώσει. Η Μαρκο  είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίξει με κατεβασμένα χέρια. Οι γηπεδούχοι είχαν πάρει το ματς του πρώτου γύρου.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαρκοπούλου, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Σοφιά και ώρα 16:30.





ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ




Η Βάρη κυνηγάει τη δεύτερη θέση και θέλει τη νίκη, αλλά και την ευκαιρία να πάρει τη ρεβάνς από το ματς του πρώτου γύρου που είχε έρθει ισόπαλο. Τα Καλύβια διανύουν περίοδο αγωνιστικής φόρμας και είναι ικανά να βάλουν δύσκολα στον Αστέρα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βάρης, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Μακρή και ώρα 16:30.





ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Και οι δύο θέλουν τη νίκη για τους ίδιους λόγους, για να μην μπουν σε περιπέτειες δηλαδή. Ίσως το ματς είναι από τα πιο ισχυρά χι της αγωνιστικής. Η ισοπαλία βολεύει και τους δύο, εάν δεν έρθει η νίκη. Ματς σκοπιμότητας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή την Αντωνίου Ελ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Καραθανάση και ώρα 16:30.





Α.Ο ΑΤΛΑΝΤΙΣ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Η Μάχη εκτός από την Ατλαντίδα έχει ένα ακόμη εκτός έδρας ματς με τα Καλύβια. Η Ατλαντίς καίγεται για βαθμούς και η νίκη είναι μονόδρομος, η οποία αν θα έρθει θα την κρατήσει ζωντανή στη μάχη για την σωτηρία. Παιχνίδι που θα το πάρει όποιος το θελήσει πιο πολύ και κάνει τα λιγότερα λάθη.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ανθούσας, με διαιτητή τον Δραγάτη και βοηθούς τους Δουλγεράκη, Χόικα και ώρα 16:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου