Τρίτη 3 Απριλίου 2018

ΝΕΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ





Αθλητές και αθλήτριες του Γ. Σ Κερατέας έλαβαν μέρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου (Σ.Ε.Γ.Α.Σ) την Μ. Δευτέρα 02/04/2018 (Παίδων-Κοραδίσων).

Ο συνήθης ύποπτος Σωτήρης Παπαθανασίου (11.46 στα 100μ.) κατετάγη πρώτος, φέρνοντας για ακόμα μία φορά την Κερατέα στην κορυφή.

Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4x100 παίδων του Γ. Σ Κερατέας (Κωνσταντίνου Παναγιώτης, Σωτήρης Παπαθανασίου, Παπατριανταφύλλου Δημήτρης, Παπαθανασίου Δημήτρης), κατετάγη όγδοη.


Οι αθλήτριες του μήκους Λήδα Χούρσογλου και Μαρία Κάπελλα έκανα ατομικά ρεκόρ 4μ.41 η πρώτη και 4μ.19 η δεύτερη.



ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΗΛΩΣΑΝ




ΜΑΡΙΑ ΜΩΡΟΓΛΟΥ "ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ"



"Μετά τους Παμπαίδες και τις Παγκορασίδες και οι Παίδες και οι Παγκορασίδες έδειξαν έτοιμοι για αυτό το επίπεδο των αγώνων. Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι πλέον έχουμε σταθερή παρουσία στους επίσημους αγώνες Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Γεγονός που δίνει στα παιδιά τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους μέσα σε ένα ανταγωνιστικό πλαίσιο.Καλή δύναμη και καλό Πάσχα σε όλους με υγεία".



ΜΑΝΩΛΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ "ΕΙΜΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ"



"Κάθε αγώνας, μας δίνει την ευκαιρία να δούμε καινούρια πράγματα. Βλέπω αθλητές και αθλήτριες του Γ. Σ Κερατέας να σταθεροποιούν τις αποδόσεις και να μην έχουν προβλήματα μέσα σε ένα περιβάλλον αγώνα. Είμαι ικανοποιημένος αλλά θα παλέψουμε για να βελτιωθούμε περαιτέρω. Καλή Ανάσταση σε όλους".


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γ.Σ ΚΕΡΑΤΕΑΣ 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου