Σάββατο 21 Απριλίου 2018

PRE GAME







ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Ματς κατηγορίας για τον Θησέα που υποδέχεται ένα αδιάφορο βαθμολογικά Μπογιάτι. Μονόδρομος η νίκη, πάθη θυσία. Ο γηπεδούχος έχει τρεις αγωνιστικές να κερδίσει. Πρέπει να νικήσει άγχος και αντίπαλο σήμερα. Το Μπογιάτι έχει "καθαρίσει" και το ματς είναι διαδικαστικό για αυτό. Όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο και τίποτα δεν χαρίζεται. Πρέπει να αγωνιστείς για να πάρεις αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Κάλλη και ώρα 16:30.




ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ VS ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ



Φιέστα για τον Κοντογιάννη το σημερινό παιχνίδι στην Κερατέα. Δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον για κανέναν. Ο Κεραυνός ίσως στοχεύει την πεντάδα κι έχει κατά κάποιο τρόπο κίνητρο για την νίκη. Η Λαυρεωτική "κοιτάζει" να κλείσει αξιοπρεπώς τη σεζόν. Είναι ένα παιχνίδι ομάδων του ίδιου δήμου. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε πάρει ο Κεραυνός.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Κερατέας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Ντόστη, Αλεξοπούλου και ώρα 16:30.





ΚΟΡΩΠΙ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Μια στροφή ακόμη και τελειώνει η άσχημη χρονιά για τον γηπεδούχο. Χωρίς Κονόμι και Αμπεντινάι ο Ιστορικός υποδέχεται τα Γλυκά Νερά, που ίσως εποφθαλμιούν τη δεύτερη θέση. Σίγουρα η διαφορά δυναμικότητας είναι αισθητή. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχαν πάρει τα Γλυκά Νερά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου " Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους , Γκόντα, Μετακίδη και ώρα 16:30.




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ




Και με ισοπαλία "βολεύεται" ο Άρης πόσο μάλλον αν πετύχει και νίκη. Η πρωταθλήτρια Παλλήνη καλείται να διεκπεραιώσει ένα ματς αδιάφορο για αυτήν και πηγαίνει στη Βούλα αντιμετωπίζοντας μια ομάδα που θέλει το θετικό αποτέλεσμα. Ενδιαφέρον παιχνίδι πιο πολύ για το αποτέλεσμα και όχι για το θέαμα. Σίγουρα θα έχει κόσμο, λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητας του. Το παιχνίδι του πρώτου γύρου το είχε η Παλλήνη με το μίνιμουμ σκορ 1-0.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Μανιώτη και βοηθούς τους Λάμπρου, Χόικα και ώρα 16:30.




ΑΝΟΙΞΗ VS ΜΑΡΚΟ



Η Άνοιξη με νίκη παραμένει πέμπτη και κάνει ίσως την πιο επιτυχημένη πορεία της από ιδρύσεως της. Η Μαρκο φαίνεται μουδιασμένη, το Κύπελλο της "στοίχισε". Ε΄χει να κερδίσει τέσσερις αγωνιστικές. Μένει να δούμε πως θα διαχειριστεί αυτό το ματς. Και οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες. Καθαρό παιχνίδι γοήτρου και μόνον. Το παιχνίδι στο Μαρκόπουλο το είχε πάρει η Μαρκο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Άνοιξης, με διαιτητή τον Ρεντίφη και βοηθούς τους Μπάλαγκα, Παπαδιώτη και ώρα 16:30.




ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ VS ΚΥΑΝΟΥΣ ΑΣΤΗΡ ΒΑΡΗΣ




Εδώ έχουμε τον αδιάφορο βαθμολογικά Παθιακάκη που σώθηκε και μαθηματικά και τον Αστέρα που θέλει τη δεύτερη θέση για τον γνωστό λόγο. Κίνητρο λοιπόν μεγαλύτερο για τον φιλοξενούμενο, που προέρχεται από ήττα. Τον αγώνα στην Βάρη τον είχε πάρει ο Αστέρας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Αγ. Στεφάνου, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Καραθανάση, Σπίθα και ώρα 16:30.




ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ VS ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ



Η Μάχη θα επιδιώξει την ισοπαλία για να "στρώσει" κατάσταση για την αυλαία που πέφτει στο γήπεδο της. Κλειστό λοιπόν παιχνίδι προβλέπεται χωρίς πολλές φάσεις και μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν. Τα Καλύβια έχουν κάνει μια εκπληκτική πορεία και προέρχονται από μεγάλο διπλό. Αν νικήσουν θα κάνουν το εξάποντο. Ενδιαφέρον παιχνίδι που θα τραβήξει κόσμο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο των Καλυβίων, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Μήταρη, Χριστόπουλο και ώρα 16:30.



ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ VS ΑΤΛΑΝΤΙΣ



Τα ρέστα της η Ατλαντίδα παίζει με τους Μενιδιάτες που έχουν σωθεί. Το πρόβλημα το έχει η Ατλαντίς που δεν την συμφέρει κανένα άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης. Η ομάδα του Γιώργου Τσούνη μπορεί να το πάρει το διπλό αν το δει με υπομονή και ψυχραιμία. Μισό γκολ της αρκεί.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αγ. Άννας, με διαιτητή τον Κορδολαίμη και βοηθούς τους Κουτζιακουτζίδη, Μακρή και ώρα 16:30.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου