Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ-ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ 2-1 (2-1) ΑΝΤΙ 5-1

Αγκαλιά με την άνοδο το Αήττητος





Τερμάτισε αήττητος, όνομα και πράγμα, ο Αήττητος Σπατών τον πρώτο γύρο των πλει-οφ ανόδου για τη Β΄ Εθνική. Με δυο νίκες και μια ισοπαλία και με επτά βαθμούς, είναι στην 1η θέση του ομίλου.

Made in Brazil. Σήμερα οι πράσινοι είχαν ηγέτη τον Φαρινόλα που έκανε ότι ήθελε από τη δεξιά πτέρυγα.  Μόνιμος κίνδυνος για την Κρητική ομάδα που σήμερα έδειξε ότι είχε πρόβλημα στην άμυνα. Πάντως, πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες και κατά πάσα πιθανότητα έχουν τον πρώτο λόγο για την άνοδο.

Τα γκολ, στο 15΄ το 0-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φραγκουλάκη, υπήρξε επαφή στον Ετόφ αλλά χωρίς πρόθεση, στο 19΄ ισοφάρισε σε 1-1 ο Κρητικός από σέντρα του Καλογέρη με άπιαστη κεφαλιά, στο 43΄ το 2-1 ο Καλογέρης με αριστερό διαγώνιο σουτ.


ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ



Στο 4΄ ακυρώθηκε γκολ του Ηρόδοτου ως οφσάιντ. Στο 6’ παράλληλη σέντρα του Φαρινόλα από δεξιά, δεν πρόλαβε ο Κρητικός να τη στείλει στα δίχτυα αν και έκανε προβολή με τάκλιν. Στο 9΄σέντρα από αριστερά ο Νικλιτσιώτης, κεφαλιά ο Κρητικός λίγο άουτ. Στο 13΄ ο Νικλιτσιώτης επιχείρησε κούρσα από αριστερά, πέρασε το αριστερό μπακ του Ηρόδοτου σύγκλινε προς τον άξονα κι επιχείρησε δυνατό σουτ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 28΄ σέντρα Φαρινόλα από δεξιά, στόπαρε ο Νικλιτσιώτης αλλά η μπάλα βρήκε στο καλάμι του και το σουτ κατέληξε στην αγκαλιά του Κασκερίδη. 

Στο 37΄ χαμένο τετ α τετ για τον Αήττητο με τον Κρητικό. Στο 38΄ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο τερματοφύλακας Κασκερίδης. Στο 42΄ κατάφερε να χάσει άχαστο γκολ ο Κρητικός. Στο 77΄χαμένο τετ α τετ με τον Τσιλιγκίρη. Στο 79΄ αποβάλλεται ο Κόουτς του Ηροδότου Παπαματθαιάκης. Στο 89΄ απίστευτη κούρσα του Τσιλιγκίρη από αριστερά, πάτησε περιοχή και προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον ξεμαρκάριστο Φαρινόλα, όμως πρόλαβε κι έκοψε ο Κανδυλάκης διαβάζοντας τη φάση.


Διαιτητής του αγώνα Φωτιάδης από την Καστοριά, με βοηθούς τους Πρέντζα από τη Δυτική Αττική και Αδαμόπουλο από τη Μεσσηνία.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:




ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Κωνσταντακόπουλος) Μιχελής, Μουστάκης, Κολλαράς (90’ Βιδάλης), Κωστόπουλος, Χριστόπουλος, Καλογέρης, Νικλιτσιώτης (83’ Ηρακλής), Κατσικογιάννης (65’ Σκαφίδας), Κρητικός, Τσιλιγκίρης, Φαρινόλα (88’ Μωυσιάδης)




ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΠΑΣΑ (Παπαματαθαιάκης) Κασκερίδης (38’ λ.τ Κουράκης), Προβιδάκης, Μπάμπης, Κανδιλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης (65’ Καρατζόγλου), Ντάνιελ, Φραγκουλάκης, Μωραϊτης (75’ Έντισον), Μελισσόπουλος (56’ Γαρεφαλλάκης), Ετόφ

Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

web.facebook.com/Αθλόραμα-1700213963607105

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου