Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ






Όλη η Ανατολική Αττική ήταν εχθές στα Σπάτα. Θεσμικοί, παράγοντες, προπονητές, παίκτες, παρατηρητές, διαιτητές. Κατάμεστο το γήπεδο παρόλο τον άσχημο καιρό, όλοι θεώρησαν ηθική υποχρέωση να συμπαρασταθούν στον Αήττητο που κάνει μια ιστορική πορεία στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά από ιδρύσεως του και σωστά έπραξαν.





Το ΑΘΛΟΡΑΜΑ ήταν εκεί και ευχαριστούμε τη διοίκηση για τη φιλοξενία τους. Πλησιάσαμε δύο έμπειρους προπονητές για να μας δώσουν το δικό τους σχόλιο για το παιχνίδι.








ΠΑΡΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ "ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ                                   ΣΚΟΠΟ ΜΑΣ"



"Διεκδικούμε την άνοδο της ομάδας στη Β΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία μας, από ομάδες ιστορικές που έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς. Σεβόμαστε τους αντιπάλους και την ιστορικότητα τους αλλά είμαστε σε θέση, λόγω ποιότητας ρόστερ, να το παλέψουμε σαν ίσος προς ίσο. Κλείσαμε τον πρώτο γύρο αήττητοι και πρωτοπόροι. Μένει ένας γύρος ακόμη στον οποίο έχουμε δύο εκτός κι ένα μέσα παιχνίδι. Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρουμε γιατί το βλέπω στα μάτια των παιδιών. Απλώς θέλει συγκέντρωση, καθαρό μυαλό και ταπεινό φρόνιμα. Ευχαριστώ όλους όσους μας συμπαραστέκονται με οποιαδήποτε ιδιότητα". 





ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ "ΦΑΒΟΡΙ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ"



"Δίκαια η νίκη του Αήττητου. Μετά το χθεσινό νικηφόρο αποτέλεσμα, φαντάζουν φαβορί τα Σπάτα. Έχουν  πετύχει κατά πενήντα τοις εκατό τον στόχο τους, μιας και τελείωσε ο πρώτος γύρος και μένει άλλο ένα πενήντα τοις εκατό που απαιτεί σοβαρότητα,συγκέντρωση, ταπεινότητα και ηρεμία. Το κλειδί στο ματς ήταν η γρήγορη ισοφάριση του Αήττητου και η ανατροπή του σκορ πριν λήξει το ημίχρονο. Γιατί έδωσε ψυχολογία και αέρα. Η αντικατάσταση του τερματοφύλακα λόγω τραυματισμού είχε αρνητικό αντίκτυπο στους Κρητικούς. Στο δεύτερο ημίχρονο έμεινε από δυνάμεις ο Φραγκουλάκης, ο οποίος είναι το βαρόμετρο της ομάδας του Ηροδότου με αποτέλεσμα να πέσει η ομάδα και το κερασάκι στην τούρτα ήταν η αποβολή του τεχνικού Παπαματθαιάκη. Αυτά τα δύο γεγονότα έδιωξαν την ηρεμία και τη συγκέντρωση από τον Ηρόδοτο, με αποτέλεσμα να έρθει εκνευρισμός, να χαθεί η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό. Δίκαια επαναλαμβάνω η νίκη του Αήττητου, μένει να μείνει προσηλωμένος στον στόχο του γιατί οι πανηγυρισμοί είναι πάντα για το τέλος". 




ΤΑΣΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ "ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΑΗΤΤΗΤΟΣ"





"Αυτό που είδα είναι ότι τα Σπάτα έχουν πολύ καλή ομάδα. Παίζουν πλευρικό ποδόσφαιρο και τα δύο του εξτρέμ είναι φωτιά. Λίγο πιο τυχερός να ήταν ο Κρητικός στο τελείωμα των φάσεων και το σκορ θα ήταν διπλάσιο. Οι Κρητικοί είδα ότι είχαν αμυντικό πρόβλημα, όμως πιστεύω ότι μάλλον αυτές θα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν άνοδο. Εύχομαι στον Αήττητο να ανέβει στη Β΄ Εθνική γιατί το αξίζει".




Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com
photos SPORTCITY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου