Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΑΝΤΡΕΑΣ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ "ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ"








Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λαυρίου Αντρέας Δεληγιάννης μας έκανε  έναν μικρό απολογισμό της πρώτης χρονιάς της μετά Τσίκλου εποχής.


"Αυτό που καταφέραμε φέτος ήταν να φτιάξουμε έναν κορμό αποτελούμενο από οκτώ παιδιά που προέρχονται από την ομάδα Παίδων του Ολυμπιακού Λαυρίου. Αυτά έβγαλαν όλη τη χρονιά, ταλαιπωρήθηκαν αγωνιστικά, όσο δε λέγεται αλλά γνώρισαν όλες τις ομάδες και την κατηγορία. Έτσι λοιπόν πιο σοφοί και πιο έμπειροι θα είναι για την ερχόμενη σεζόν. Αυτά τα παιδιά θα τα πλαισιώσουμε με την προσθήκη τριών τεσσάρων έμπειρων παικτών, γιατί αλλιώς θα τα κάψουμε. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.

 Πίκρα όμως, φίλε Παρίση, η έλλειψη του κόσμου. Που είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού; Που είναι αυτοί που ήταν πρώτο τραπέζι πίστα επί Τσίκλου; Στα δύσκολα όλοι την έκαναν. Δεν πειράζει όμως, ας είναι καλά. Βαριά φανέλα ο Ολυμπιακός Λαυρίου, αλλά οι μικροί απέδειξαν ότι ξέρουν να την εκτιμούν και να την σέβονται. Η επιστροφή του Ολυμπιακού στον χώρο που ανήκει είναι κοντά, είμαι βέβαιος για αυτό".


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου