Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ








Το Δ. Σ του ΑΡΗ ΒΟΥΛΑΣ κάνοντας τον απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου που τελείωσε, ευχαριστεί τους προπονητές Δαγγούλη Κυριάκο, Καβάση Γιώργο, τον τεχνικό διευθυντή του συλλόγου Μπολοβίνο Αλέξανδρο, τους ποδοσφαιριστές της ομάδος για την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά και κυρίως για το ήθος τους με το οποίο συνέβαλαν στην τελική επίτευξη του στόχου της παραμονής στη κατηγορία, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη αγωνιστική χρονιά.


Παρότι υπήρξε μεγάλη βαθμολογική πίεση καθ΄όλη την περίοδο, είχαν συμμετοχή και μερίδιο στην επίτευξη των στόχων δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές προερχόμενοι από τις ακαδημίες, εκ των οποίων εννιά συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες της πρώτης ομάδος παρόλο το νεαρό της ηλικία (16 & 17 ετών).


Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσουμε τον Λουκά Καραδήμο για την βοήθεια που προσέφερε στην ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές, στη πιο δύσκολη περίοδο του πρωταθλήματος. Καθώς και όλα τα μέλη, φίλους, φιλάθλους και γενικά όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα. Ο Σύλλογος κινείται ήδη σε ρυθμούς προγραμματισμού της νέα αγωνιστικής περιόδου, με προτεραιότητα στην ανεύρεση προπονητή και οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος.


Ο αντιπρόεδρος-Γενικός Αρχηγός
Τσαλδάρης Στέλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου