Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ










ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ




Όπως μας δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Ανδρέας Σκουβαράς,


"Είμαστε οκ, πήγε καλά η προπόνηση της εβδομάδας, έναν τραυματισμό έχουμε του Ραζακιά που δεν θα παίξει την Κυριακή. Είναι απώλεια για εμάς. Πάμε να αντιμετωπίσουμε στην Ανάβυσσο μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας, καθώς έχει ενισχυθεί πρόσφατα με ποιοτικούς παίκτες κι εκεί πιστεύω ότι είμαστε το ερωτηματικό. Εννοώντας ότι θέλουμε να είμαστε κι εμείς πιστεύω μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Να γίνει ένα καλό παιχνίδι εύχομαι, να το χαρεί ο κόσμος και οι παίκτες που πρωταγωνιστούν".




ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ


Σύμφωνα με τον Χρήστο Τριανταφύλλη, ο οποίος είναι προπονητής τερματοφυλάκων και βοηθός προπονητή της Λαυρεωτικής, το ρεπορτάζ της ομάδας είναι το εξής.


"Οι προπονήσεις στην εβδομάδα που μας πέρασε πήγαν καλά. Η ομάδα μας είναι πλήρης, δεν υπάρχει κανένα θέμα τραυματισμού, τιμωρίας. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Είμαστε καθόλα έτοιμοι, πάμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, γίνεται τεράστιος αγώνας από όλα τα παιδιά και από εμάς".



ΓΕΡΑΚΑΣ



Το ρεπορτάζ του Γέρακα βάσει της δήλωσης του τεχνικού του, Ευγένη Τσέρτου είναι.


"Πηγαίνουμε στον Ωρωπό χωρίς τον τιμωρημένο Καρποντίνη. Ήταν λίγο δύσκολες λόγω κακοκαιρίας οι προπονήσεις της ομάδας και ειδικά εχτές που είχαμε και μπλακ άουτ . Πάμε στον Ωρωπό για θετικό αποτέλεσμα, καθώς αποτελεί δύσκολη έδρα. Τον αντιπαλό μας τον υπολογίζουμε, τον σεβόμαστε  αλλά δεν τον φοβόμαστε".



ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ




Ο Γενικός Αρχηγός του Πρωτέα Γιάννης Μύρικνας, μας έκανε γνωστά τα εξής,


"Σήμερα τελειώνουμε το προπονητικό πρόγραμμα καθώς εχτές λόγω καιρού δεν έγινε η προπόνηση. Είμαστε μία νεανική ομάδα και έχουμε καλή ψυχολογία από το θετικό αποτέλεσμα που αποσπάσαμε από τον Ωρωπό, καθώς για εμάς αυτή η έδρα αποτελεί δύσκολο κομμάτι. Περιμένουμε το Πικέρμι χωρίς τον Τσιριγώτη, το δελτίο του οποίου καθυστερεί. Να γίνει ένα ωραίο ο παιχνίδι ευχόμαστε μέσα σε αθλητικά πλαίσια".



Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου