Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ





Ο Παναγιώτης εδώ και δύο χρόνια έχει ξεκινήσει μία πορεία μόνος του. Πέρσι με τα Καλύβια έφτασε στους ημιτελικούς του Κυπέλλου και στο πρωτάθλημα ο σύλλογος αν και νεοφώτιστος τερμάτισε στην 8η θέση.
Φέτος βρίσκεται στον πάγκο του Μπογιατίου με διαφορετικούς στόχους. Διεκδικεί άνοδο και καλείται να αναδείξει χαρακτήρα πρωταθλητή, παράλληλα δε να διαχειριστεί ένα άκρως ποιοτικό ρόστερ αποτελούμενο από μια ομάδα ονομάτων.


-Παναγιώτη υπάρχει κάποιο μυστικό;


Πιστεύω ότι ο κόσμος πλέον έχει ωριμάσει κι αντιλαμβάνεται τους εργασιομανείς και τους εραστές της δουλειάς. Κατά συνέπεια ξεχωρίζει και διαχωρίζει. Έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα για να αποκτήσω ένα προπονητικό πρόγραμμα το οποίο βάζω στον υπολογιστή μου κι έτσι έχω πάντα ένα προοπτικό σχέδιο της προπόνησης. Παράλληλα δε, κρατάω αρχείο στο οποίο ανατρέχω ανά πάσα στιγμή και ώρα. 


-Πως εκτελείς μία προπόνηση;


Έχω μία τηλεόραση στο γήπεδο, όπου με ένα στικάκι δείχνω στα παιδιά τι θα κάνουν στην προπόνηση. Τα πάντα μέσα στο γήπεδο κατά ενενήντα τοις εκατό είναι δουλεμένα στην προπόνηση. Ο θεατής δεν το βλέπει αυτό, μόνο έμπειρο μάτι. Αυτά όλα, απαιτούν όμως πολλές ώρες μελέτης και οργανωμένης δουλειάς. 


-Στα δύσκολα που θα έρθουν τι γίνεται;


Σίγουρα θα έρθουν και οι δύσκολες καταστάσεις, είναι στο πρόγραμμα. Απλά τις περιμένεις και δεν αιφνιδιάζεσαι. Μένεις ήρεμος, με καθαρή σκέψη, που είναι το ζητούμενο στα δύσκολο. 


Δημήτρης Παρίσης
dimitrisparisis@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου