Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο ΚΟΥΒΑΡΑ






Η καταπληκτική εμφάνιση του Α.Ο ΚΟΥΒΑΡΑ στο εκτός έδρας με τους ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της ΕΠΣΑΝΑ και η επιβλητική νίκη με 0-4 δεν ήταν το σημαντικότερο νέο της χθεσινής ημέρας για την ιστορική ομάδα των Ανατολικών Προαστίων.

Παρά την τεράστια σημασία της  νίκης απέναντι σε μια ομάδα που έως τώρα είχε 4 νίκες, 1 ισοπαλία και καμία ήττα, ως τέτοιο καταγράφεται η συμμετοχή στο παιχνίδι για 3η φορά, του μόλις 15 χρονών εξαιρετικά ταλαντούχου μέσου ΝΑΣΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ, μέλους επί 11 χρόνια της ακαδημίας του SUPERGOAL στα Καλύβια.


Ο νεαρός άσσος πέρασε στο παιχνίδι στο τελευταίο 10λεπτο και πρόλαβε να αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, έχοντας μεταξύ άλλων άμεση συμμετοχή στην επίτευξη του 4ου γκολ για την ομάδα του.





Ο ΝΑΣΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ μπήκε με αυτή του στη συμμετοχή σε ένα πολύ κλειστό club ποδοσφαιριστών, που έκαναν την εμφάνιση τους σε επίσημο αγώνα ανδρών ανεξαρτήτου κατηγορίας πριν καν συμπληρώσουν το 16ο της ηλικίας τους.






Να σημειωθεί επίσης ότι την ομάδα έχει ήδη καθιερωθεί ως βασικός και αναντικατάστατος ένας άλλος ποδοσφαιριστής που προέρχεται από την ακαδημία του SUPERGOAL, στην οποία αγωνίστηκε για 8 χρόνια, ο μόλις 18 χρονών ΑΡΗΣ ΦΟΥΣΑ, ο οποίος έχει την δυνατότητα να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, κάτι που το έχει ήδη κάνει να είναι ένα υπερπολύτιμο γρανάζι της ομάδας του Α.Ο ΚΟΥΒΑΡΑ.


Υπάρχουν επίσης αρκετοί ακόμα νέοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές της ακαδημίας SUPERGOAL που είναι έτοιμοι να πάρουν πολύ σύντομα τις δικές τους ευκαιρίες.


Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν ταυτόχρονα δύο πολύ σημαντικά πράγματα. Την υγιέστατη νοοτροπία της ομάδας του ΑΟ ΚΟΥΒΑΡΑ που εμπιστεύεται τα νέα παιδιά με σκοπό να δημιουργήσει μία ομάδα με παρόν και μέλλον και την πολύ υψηλού επιπέδου δουλειά που γίνεται στη πρότυπη ακαδημία SUPERGOAL.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου