Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







Μόνο πρώτο το Κρυονέρι στον βαθμολογικό πίνακα με 13 βαθμούς και 14-1 τέρματα. Πρώτοι βαθμοί για τον Αυλώνα που πάτσισε την ποινή των τριών βαθμών που του είχαν επιβληθεί.


Πρώτη νίκη για την Σταμάτα που επιβλήθηκε του Πρωτέα. Αντίθετα ο Πρωτέας, η Βουλιαγμένη και η Δροσιά δεν έχουν ακόμα νικήσει.

Ο Γέρακας επανήλθε στις νίκες μετά από τρεις αγωνιστικές. Ο Κάλαμος ηττήθηκε μετά από τρεις αγωνιστικές που ήταν αήττητος.


Ο Εθνικός έχει δύο αγωνιστικές να κερδίσει. Η Ατλαντίδα παραμένει αήττητη για τέταρτη αγωνιστική. Ο Ωρωπός παραμένει αήττητος με δύο ισοπαλίες και τρεις νίκες.


Το Κορωπί σκόνταψε στην Δροσιά ερχόμενο ισόπαλο με τη Νίκη. Το ίδιο και ο Σαρωνικός στην Ραφήνα με αντίπαλο τον Αετό καθώς ήρθαν ισόπαλοι με 3-3, που ήταν και το σκορ της ημέρας (6 γκολ).


Επόμενο ντέρμπι για την 6η αγωνιστική Σαρωνικός Αναβύσσου-Κρυονέρι.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ:




ΕΥΓΕΝΗΣ ΤΣΕΡΤΟΣ "ΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ"






"Τη θέλαμε αυτή τη νίκη για την ψυχολογία μας, ούτως ώστε τα παιδιά απελευθερωμένα από το άγχος να αποδώσουν καλύτερο ποδόσφαιρο, γιατί η πεσμένη ψυχολογία κατά κανόνα φέρνει αρνητικά αποτελέσματα. Μου άρεσε το Λαύριο, όμως εμείς θέλαμε περισσότερο τη νίκη για τους λόγους που προανέφερα".






ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΙΟΜΑΛΛΟΣ "ΟΛΟΙ  ΑΥΛΩΝΙΤΕΣ"




προπονητής ακαδημιών Αυλώνα


"Επέστρεψαν τα παλιά παιδιά στην ομάδα και ανέβηκε το ηθικό και πήραμε μία σημαντική νίκη επί ενός ανταγωνιστικού αντιπάλου. Ισοφαρίσαμε την ποινή με το τρίποντο που πήραμε και για εμάς, τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα".







Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου