Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ VS ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 



Τέταρτο εντός έδρας ματς για την Τριγλία που έχει δύο ήττες και μία νίκη. Προέρχεται από εκτός έδρας νίκη κι έχει δείξει ότι βρίσκεται σε ανάκαμψη. Οι Μενιδιάτες είναι το τρίτο τους εκτός έδρας παιχνίδι κι έχουν φέρει μία ισοπαλία και μία ήττα. Το χι για τους φιλοξενούμενους είναι το ζητούμενο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Ραφήνας, με διαιτητή τον Ζαχαρόπουλο και βοηθούς τους Παπαδιώτη, Χόικα και ώρα 15:00




ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ VS ΠΑΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ



Δεύτερο εντός έδρας ματς για τον Άρη που θέλει το τρίποντο για να πατσίσει την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Τα Καλύβια ζητούν μία νίκη ή ισοπαλία για να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα.. Διαθέτουν ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά δεν έχουν το αποτέλεσμα ακόμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Βούλας, με διαιτητή τον Κορωνιά και βοηθούς τους Μπουξμπάουμ, Γκόντα και ώρα 15:00.




ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ VS ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ



Τοπικό ντέρμπι από δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους και βλέψεις. Ο Θησέας τώρα αρχίζει την αγωνιστική ανηφόρα. Όμως μπόρεσε και μάζεψε αρκετούς βαθμούς από τα ματς που έπρεπε να πάρει. Οι Λύκοι με 10 βαθμούς είναι έναν πόντο πίσω από την κορυφή, την οποία θέλουν να πατήσουν. Παιχνίδι προπονητών, τεχνικής και υπομονής.
Το ματς θα γίνει στο  γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με διαιτητή τον Βλάχο Ανδ. και βοηθούς τους Σπυρόπουλο, Βιτσεντζάτο και ώρα 15:00.




ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ VS ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ



Μετά το κύπελλο και πάλι μαζί, αυτή τη φορά στον Μαραθώνα. Οι γηπεδούχοι έχουν εντός έδρας μία νίκη και μία ισοπαλία. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ακόμη νίκη. Όμως πρέπει και επιβάλλεται για αυτούς ένα θετικό αποτέλεσμα για να ξεκινήσουν και να ανέβει η ψυχολογία τους. Δύσκολη πρόβλεψη για πιθανό αποτέλεσμα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Μαραθώνα, με διαιτητή τον Τριγάζη και βοηθούς τους Γουρνιά, Γκούβα και ώρα 15:00.




ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ VS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ



Δύσκολος αντίπαλος το Λαύριο που στο σπίτι του είναι πιο παθιασμένος και κτυπά κάθε αντίπαλο. Το φαβορί δείχνει λίγο ζαλισμένο μετά την ήττα από τη Μαρκο. Η ψυχολογία που λείπει θα έρθει από ένα νικηφόρο αποτέλεσμα κάτι το οποίο θα ψάξει στο Λαύριο.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Λαυρίου "Γ. Ραφιάς", με διαιτητή τον Βλάχο Αντ. και βοηθούς τους Πολυχρονιάδη, Τζαφόλια Β.και ώρα 15:00.




ΑΧΙΛΛΕΥΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ VS ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ



Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο αήττητος Αστέρας πάει Κόκκινο Μύλο ξέροντας ότι έχει να αντιμετωπίσει μία δυνατή ομάδα που έχει πλεονέκτημα έδρας. Η κούραση και των δύο αντιπάλων λόγω κυπέλλου είναι ένας παράγοντας αξιπρόσεκτος. Η ποιότητα των ρόστερς και η ικανότητα των προπονητών είναι δεδομένη και θα έχουν τον πρώτο λόγο. Δύσκολη και δυνατή αναμέτρηση και για τους δυο. Στα ντέρμπι δεν χωρούν προγνωστικά . Από τα ματς που αξίζει κανείς να δει.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών, με διαιτητή τον Φωστέρη και βοηθούς τους Τζαφόλια Δ., Κουτζιακουτζίδη και ώρα 15:00.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου