Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018

PRE GAME ΚΥΡΙΑΚΗΣ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ







ΩΡΩΠΟΣ VS ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ



Ο Ωρωπός συνεχίζει την καλή πορεία του στο πρωτάθλημα. Παραμένει αήττητος με τρεις νίκες και 11 βαθμούς. Βρίσκεται στην 3η θέση και από το πρωτοπόρο Κρυονέρι τον χωρίζει μία νίκη. Προέρχεται από διπλό με την Βουλιαγμένη και σήμερα φιλοξενεί τον Εθνικό, ο οποίος προέρχεται από ισοπαλία με την Ατλαντίδα.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο Νέων Παλατίων, με διαιτητή τον Δήμα και βοηθούς τους Κουλοχέρη, Σοφιά και ώρα 15:00.



ΓΕΡΑΚΑΣ VS ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ




Ο Γέρακας πήρε το διπλό με 1-4 τέρματα στο Λαύριο και βρίσκεται στην 6η θέση με 8 βαθμούς. Σήμερα υποδέχεται τη Βουλιαγμένη στο γήπεδο του, η οποία ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη. Σε αυτόν τον αγώνα ο Γέρακας φιλοδοξεί να ανέβει βαθμολογικά σε περίπτωση νίκης και η Βουλιαγμένη να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από μία δύσκολη έδρα. Αναμένεται ενδιαφέρον παιχνίδι και αγώνας σκοπιμότητας.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Γέρακα, με διαιτητή τον Καρρά και βοηθούς τους Αλεξοπούλου, Λιόλιο και ώρα 15:00.



ΚΟΡΩΠΙ VS ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ




Το Κορωπί την προηγούμενη αγωνιστική έφερε ισοπαλία με την Νίκη Δροσιάς, ενώ βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με 8 οκτώ βαθμούς. Σήμερα θα φιλοξενήσει τον Αετό Πικερμίου, που τσίμπησε βαθμό από τον πρωτοπόρο Σαρωνικό, αλλά έμεινε εκτός κυπέλλου χάνοντας από τα Γλυκά Νερά.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο του Κορωπίου "Αντ. Πρίφτης", με διαιτητή τον Οικονόμου και βοηθούς τους Δελατόλα, Περδίκη και ώρα 15:00.



ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ VS ΚΡΥΟΝΕΡΙ




Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Ο Σαρωνικός προέρχεται από ισοπαλία με το Πικέρμι. Βρίσκεται στην 2η θέση με 11 βαθμούς. Είναι ματς το οποίο το θέλει ο Σαρωνικός. Πρόσφατα ενισχύθηκε με δύο επιθετικούς, έχει πλεονέκτημα έδρα και κίνητρο για το τρίποντο διότι σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος ξεφεύγει το Κρυονέρι, ενώ αντίθετα ο Σαρωνικός πατάει κορυφή. Το Κρυονέρι με θετικό αποτέλεσμα έστω και ισοπαλία, αποδρά από μία δύσκολη έδρα επί ενός αντιπάλου που έχουν τους ίδιους στόχους. Ο φιλοξενούμενος έχει να αντιμετωπίσει πέρα του Σαρωνικού έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση της Τετάρτης.
Το ματς θα γίνει στο γήπεδο της Αναβύσσου, με διαιτητή τον Μπερέτα και βοηθούς τους Τσαλίκογλου, Χριστόπουλο και ώρα 15:00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου