Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

ΑΦΕΝΤΙΚΟ Ο ΩΡΩΠΟΣ 5-1 (1-0)






Στη 10η αγωνιστική έμελλε να χάσει το Κρυονέρι το αήττητο καθώς γνώρισε την πρώτη του φετινή ήττα  στα Νέα Παλάτια από τον Ωρωπό. Ο Ωρωπός πήρε το ντέρμπι κορυφής εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα και με τη νίκη του αυτή, προσπέρασε το Κρυονέρι ανεβαίνοντας την πρώτη θέση και αφήνοντας τον σημερινό αντίπαλο δεύτερο. Η υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 34΄ με τον μόνιμο σκόρερ της ομάδας Τσέλα., ύστερα από κάθετη ασίστ του Φύλλη.

Στο δεύτερο μέρος και μόλις στο 52΄ ο Ευφραιμίδης με βολίδα από εικοσιπέντε μέτρα έκανε το 2-0, στο 60΄ πάλι ο Τσέλα με λόμπα ανέβασε το σκορ σε 3-0, στο 71΄ πάλι ο Φύλλης με ασίστ έδωσε την ευκαιρία στον Οσμανάι να κάνει το 4-0, στο 78΄ ο Καραγιαννίδης μείωσε για το Κρυονέρι σε 4-1 και στο 85΄ αυτή τη φορά σέρβιρε ο Κανατάς και ο Αλεξόπουλος που είχε περάσει ως αλλαγή έγραψε το τελικό 5-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης Δήμας, με βοηθούς τους Σπίθα και Μακρή


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:



ΠΑΣ ΩΡΩΠΟΣ  Μιγγίρης, Μήτρου, Κανατάς, Αλιάι, Μούστης, Ζουβερέλης, Τσέλα (88΄ Μπαλόκας), Μπραχιμάι, Φύλλης (76΄ Μίχας), Οσμανάι (87΄ Μπουγιατιώτης), Ευφραιμίδης (76΄ Αλεξόπουλος)


ΚΡΥΟΝΕΡΙ Ντογκοτάρ, Σαχίνης (64΄ Παναγιωτόπουλος), Κολώτας (80΄ Παπούκας), Βαμβάτσικος, Διγενής, Κεφαλάς (72΄ Ζερμπίνης), Μαλάι, Βολιώτης, Καραγιαννίδης, Σιατραβάνης, Κοντοσταύλος (55΄ Σπυρίδης)

Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου