Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ-ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 4-5 (2-1)








Γκράν γκινιόλ παιχνίδι στην Ανθούσα μεταξύ Νικητών και Πρωτέα. Βροχή από γκολ, εννέα τον αριθμό, που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Οι φιλοξενούμενοι πήραν ένα σημαντικό τρίποντο και διασκέδασαν την εντός έδρας ισοπαλία  της προηγούμενης αγωνιστικής. Ο χορός των γκολ:

Στο 2΄ το 0-1 ο Ραζακιάς, στο 34΄ ο Νικολόπουλος έφερε το ματς στα ίσια 1-1, στο 38΄ ο Φενερίδης έκανε την ανατροπή του σκορ γράφοντας το 2-1. Στην επανάληψη ο Πρωτέας με γκολ του Ντίνου στο 47΄ ισοφάρισε με 2-2, στο 65΄ ο Ναυπλιώτης έκανε το 2-3, στο 82΄ ο Κοτζάι που είχε περάσει αλλαγή ανέβασε το δίχτυ του σκορ σε 2-4, στο 85΄ ο Ραζακιάς με δεύτερο δικό του έδωσε εύρος στο σκορ κάνοντας το 2-5. Όμως οι Νικητές δεν το έβαλαν κάτω, στο 89΄ μείωσαν σε 3-5 με τον Φασατάκη και στο 92΄ ο Φενερίδης με δεύτερο προσωπικό του γκολ έγραψε το 4-5 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.



Διαιτητής του αγώνα Καρράς, με βοηθούς τους Πύκνη και Δελατόλα





ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:






ΝΙΚΗΤΕΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ (Τριανταφύλλου) Φιλάνδρας, Σαββίνος (82΄ Παπανικολάου), Νικολόπουλος, Leka, Θεοχαρίδης, Δημητριάδης, Φενερίδης, Σωτηρόπουλος (78΄ Λεμονής), Φασατάκης, Παναγόπουλος (65΄ Μίσιος), Κουσουλής (73΄ Ραυτόπουλος)





ΠΡΩΤΕΥΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ (Δαγγούλης) Βασιλάκης, Παπαγεωργίου, Διακορώνας (45΄ Χάσκα), Μακροδημήτρης, Ναυπλιώτης, Φραγκής, Μασκάι (69΄ Αλεξίου), Ντίνος, Ραζακιάς (85΄ Καραγιάννης), Θάνος (56΄ Κοντζάι), Χαρίτος






Πέγκυ Παρίση
peggyparisi@outlook.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου